Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy bu arcın sonunda en güçlü yaratık olarak Kaido'nun yerini alması bence erken olur. Çünkü en güçlü olursa bundan sonraki dövüşleri anlamsızlaşır. Henüz erken olduğunu düşündüğüm için, yenilgi net olmayabilir diyorum.
Bu arada Zoro'dan çıkan kral haki yıldırımları devasa :D
Kaido yenilse bile bu Luffye yazılmaz ki, Kaido savaşın başından beri 1 dk dinlenmeden süreklı birileriyle dövüşüyor. Yok 9 kın yok novalar yok Yamato arada iki kere Luffyi pert etmeler... luffy en son pert olduğunda Lawın tayfası kurtardı hem tıbbi hem köye yetecek yiyecek yardımı aldı sıfırlandı, Kaido nefes almadan savaşmaya devam ediyor. Şimdi düşse Luffy mi yendi olacak, :)

Wano'ya en iyi arc demek serinin suratına tükürmekle eş değerdir.Bu olay leş olay örgüsü,dövüşler,hikaye anlatımı olan,mantıksızlık abidesi bir başka arc daha yok.
Var ya nasıl yok, TopKek arc ne çabuk unutuldu. Her arc kötü ama en kötüsü oydu bence. :)
 
Ben mesajımda sen kapışacak diyorsun mu diyorum sen onu dediğimi nereden anladın allah aşkına. Bu herifin olayı KESİLMEMEK ÖLMEMEK FALAN multi milyon kez yakalandığı halde ölmüyor ölecek yer falan arıyor ya hani mangada öyle şeyler var normal insanlar öldüremiyor. ODEN gibi bir adam saldırı atmış kalkmış tamam mı bu herif bitik olsa dahi, bu herif anadan doğma sert bir varlık öldürecek kadar kesmek için belirli bir seviyenin adamı olman gerekiyor. Ben diyorum ki Kaido Luffyden sonra dayak manyağı olmuş bitik durumdan yumruklan Zoronun herhangibir saldırı onu öldürmeye yetmemesi lazım çünkü adam ÖLÜMSÜZ ÖLÜMSÜZ kimse öldüremiyor. Onu öldürmek için en az onun kadar güçlü olman gerekiyor. Zoronun onu öldürmesi demek onun kadar güçlü demek bence bu seride ki en saçma sey bu olur. Alınan pwer uplara alışamadık buda artık üstüne tüy diktim demek olur bu saaaten sonra okunmaz artık. Benim derdim bu.

Ben Zoroyu gayette severim reis. Luffy Ace Zoro en sevdiğim 3 karakter OPta. Zoronun beklentileri aşmasıyla ilgisi yok şu arcta verilen power upların hepsi ölümüne sıçmak zaten birde üzerine tüy dikmek için Zoroya kelle aldırmak istiyorsa mangaka varsın aldırsın o saatten sonra zaten serinin takip edilecek bir yanı kalmaz.
Sen Zoro'dan gördüğümüz saldırı gücünün ne ifade ettiğini tam anlamamışşın. Bu adam bir sağ kolu, dayanıklılığı üst düzey olan bir sağ kolu hem de haşat edip dumura uğratmış biri. Öyle bir saldırı gücü var herifin. Oden'in sağlam halde indirdiği Kaido'yu Zoro'nun hırpalanmış halde indirme gücü herrrr türlü var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık