Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Bu laf söylendiğinde Sanninler prime döneminde değildi diye biliyorum.
Sannin’leri efsane yapan şey genç halleriyle gösterdikleri potansiyel. Sennin mod, byakugou, ölümsüzlük gibi kendilerini özel yapan güçler başta olmak üzere çok eksikleri vardı bizim gördüğümüz hallerine kıyasla.
Genç halleri 3 vs 1 hanzo yenemiyor. Yaşlı jiraiya ise hanzo’yu yendiğini bildiği paine dalıyor.
Sakumo öldüğü vakit 35-40 arası bir yaşta büyük olasılık. Üstelik Sakumo'nun yaşı sanninler ile aynı civarda. Aralarında nesil farkı yok. Minato'nun ettği sözler aynı nesildeki bir şinobi için diğer üçünden parlaktı şeklinde.

Zirve hal nedir? Bu sözün edildği zaman için sanninler neredeyse 40 yaşındalar. Bu insanlar bu yaşta zirve hallerinde değiller mi? Sakumo hepsi zirve halinde iken bu övgüyü alıyor.

Öte yandan Jiraiya Hanzo'yu Pain'in aldığını Amegakure'de öğreniyor ve hemen Naruto'nun mühür anahtarı olan kurbağaya öleceğim ben, sen Naruto'ya git, anahtarı ver diye tembihliyor. Yani adam kaybedeceğinin farkında. Üstelik Hanzo için bunu kimse yenemez diyen de kendisi. Pain'in aldığı Hanzo da bitik Hanzo bu arada. Yani Pain Jiraiya'nın hayal ettiği zirve Hanzo'yu alır mı soru işareti var. Neyse bu başka mesele.

Neticede Sakumo vaat edilene göresini geçtim, zirve hallerinde daha güçlü olarak anılmış bir şinobi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık