Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kata’nın hasarı fazla küçümsüyorsunuz. İndiremez dediğiniz çoğu adamın bi mızraklık işi var.

king’e de power mochi hasar verir. Zoro’nun saldırıları işlemediği zaman enmasız halini ne kadar abarttığınızı görmüş olduk o kadar.

Shishi sonson red hawk’tan fazla vuruyor olabilir en fazla. Ama elephant gun’ın altında kalıyor çoğu saldırısı. Rengoku onigiri onu geçiyor olabilir o da zaten biraz kan almıştı en başta.

Zoro’yu g3 üstüne koyan tek saldırısı vardı. O da pica’ya attığıydı. Tabi g3 kadar hantal olmadığı için zoro’nun bitiriciliği hep daha iyi olmuştur. Ama kata’nın power mochi’leri öyle ağır değil.
 
Vücudundaki kemiklerin yarısı kırıkken yarım yamalak yaptığı kral haki saldırısıyla Kaido'ya iz bırakan Zoro şu anki kral haki kullanımında Ashura'yı kral hakili yapsa Kaido ölür. Şu an Zoro'nun saldırı gücü yonkou hoplatacak seviyede.

Hee buna rağmen Zoro hala Oden seviyesi(yonkou) değildir. Çünkü Oden bu saldırıları orta tempolu koşu yapıyor edasıyla yaparken Zoro zorlanarak yapıyor. Aralarındaki seviye farkı bu. Lakin iki saldırı boyutu da yonkou indirebilecek seviyede.
Oden hakkında yazdıkların doğru ama bak katılıyorum. Oden cidden ayrı bir seviye.
 
İşte olayı çözdüğü ile ilgili bize bir kaç panel, paneli de geçtim küçük bir konuşma bulutu yer verseydi bunu konuşmayacaktık bile. Umarım bunla alakalı olumlu olumsuz bişeyler der Zoro. Böyle yarım yamalak oldu.
En kötü arc sonu bir şeyler duyarız. Zoro bunu es geçicek adam değil. Mr1’i kestikten sonra “Bu gücü sürekli kullanmalıyım” demişti mesela. Anlarız yakında… :d
Sen üstüne alınma bushidom. Çok Zorocu olunca böyle oluyor napem. Yoksa hatrına demezdim bir şey. :ehe:
Biliyorum traom birbirimizin hatrına çok sustuk zamanında…:ehe:
 
İlk başta öyleydi ona lafım yok. Enma resmen öğretmen görevi gördü. Ama sonra Zoro’nun olayı çözüp kendisi yaptığını düşünüyorum.
Böyle olsa dövüş sonuna doğru zoro “bu kılıç beni öldürecek” der miydi ki? Onu geçtim final saldırısının ismine “hell king” koymuş o da enma’nın isminden geliyor.

bence de öğretmen görevi görecek ve kendisi kullanmaya başlayacak. Ama bu dövüş sırasında hala enmayla yapıyormuş gibi görünüyor. Yoksa kendini öldürecek kadar haki emdirmeyi bırakıp kendisi kral hakisi kullanırdı bence.
 
Son düzenleme:
Burayı fazla kılıççı bastı, kılıçstrofobim nüksetti. Ben kaçar herkese iyi forumlar haftasonunda sağlıcakla kalın. Kılıç fanlarına forumdan ayrı kaldıkları bu iki günlük dönemde bol bol kılıç koklamalarını tavsiye ediyorum geri geldiğimizde abartı yorumlarda performans düşüşü olmasın... Görüşürüz :byee:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık