Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O konuda Croco’ya bende kırgınım birşeyi açıklıyorsan tam açıkla. :D Ciddi fikrim onların deney ürünü olabileceği yönünde.Zoanları uyandırmak istemiyor olabilir kullanan kişiler.Çünkü uyandırırsan bildiğin aslan,kaplan zekasına dönüşme riski aklını kaybetme tehlikesi olabilir.Biraz sulonglsara benzer şekilde.O yüzden kimse denemiyordur belki.Ama hükümet gardiyanları deneyle bir şekilde kontrol altına almış olabilir.Sadi aslan gibi terbiye ediyordu bunları hayvanlar çünkü insan yönleri kalmamış.
La ''uyanış'' diye bir kavram bile duymadıydık o zamana kadar sen diyorsun ki ''Açıklıyorsan tam açıkla'' adam o an için zaten maksimum açıklamayı yapıyor hikaye gereği. Sana ne diyorum biz ve seride orada bulunan karakterler bırak onların uyanmış meyve sahibi olduklarını, meyve kullanıcısı olduklarını bile bilmiyordu. :D

Deney ürünü derken kendileri uyandırmamış zaten, bir şey yapılmış. Fakat ne yapıldığı belli değil.
Gardiyanlarında bilinçleri yok, onlarda sıkıntılı. Bununla beraber bunun için belli seviyede olman gerekiyor, orada ki kişilere tek atıyorlar uyanmış olmalarına rağmen. Yani biz NW de bu tip kişileri görürdük diyorduk. Hele de Kaido arc da ama ''En güçlü'' denilebilecek kişiler bile aradan çıkıyor olmasına rağmen görmedik. Bu da büyük bir soru işareti doğurdu. ''Bu açıklamayı Crocodile neye göre yaptı?''
 
Orada ki kullanıcıları ''Bilinçsiz'' şekilde bu meyveleri kullanıyordu. Ama ''Uyanmış'' tip de zoan kullanıcılarıydı tam kontrol sağlamasalar da...
Hem de Crocodile diyor ki ''Aşırı dayanıklılık ve iyileşme onların güçlü yanı'' yani mesela bu tip kişiler görsek bu şekilde belirtilirdi diye düşünüyorum. Nasıl Paramecia meyve uyanışlarını gördük, özellikle belirtildi. Bu konuda da zoan kullanıcısının dayanıklılığı, iyileşmesi ortaya koyulurdu bu şekilde.
Bahsettiğim Croco'nun o dörtlünün neden çabuk iyileşip de ayağa kalktıkları üzerine idi. Hapishanede zaman geçirmiş adam bilmesi normal bence. Hatta belki eziyet bile edildi adama onlarla. İlla ki duymuştur özelliklerini.

Gelelim bahsettiğin konuya. Daha uyanmış meyve kullanıcıları olarak bildiğimiz, daha doğrusu wiki'de geçen bilgiye göre 5 kişi var, onlar da Gardiyan Canavarlar. Uyanış kullanıcılar insani özelliklerini kaybediyor ve canavar halinde kalıyor olabilirler. Uyanış yaşayan varsa eğer insani şeklinde görmemiş olabiliriz demiştim zaten. İleride açıklanır Zoan uyanışları ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kullanıcılar uyanmak istemiyor olabilir, kaldı ki sadece çabuk toparlanmak için uyanış açmak mantıksız olur, illa ki güçlerine de yansıyordur ama zaten tam formlarında kullanıyorlar o güçlerini.
 
Son düzenleme:
Bahsettiğim Croco'nun o dörtlünün neden çabuk iyileşip de ayağa kalktıkları üzerine idi. Hapishanede zaman geçirmiş adam bilmesi normal bence. Hatta belki eziyet bile edildi adama onlarla. İlla ki duymuştur özelliklerini.

Gelelim bahsettiğin konuya. Daha uyanmış meyve kullanıcıları olarak bildiğimiz, daha doğrusu wiki'de geçen bilgiye göre 5 kişi var, onlar da Gardiyan Canavarlar. Uyanış kullanıcılar insani özelliklerini kaybediyor ve canavar halinde kalıyor olabilirler. Eğer uyanış yaşayan varsa eğer insani şeklinde görmemiş olabiliriz demiştim zaten. İleride açıklanır Zoan uyanışları ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kullanıcılar uyanmak istemiyor olabilir, kaldı ki sadece çabuk toparlanmak için uyanış açmak mantıksız olur, illa ki güçlerine de yansıyordur ama zaten tam formlarında kullanıyorlar o güçlerini.
Hapishane de adam 6. kat mahkumu. Bunlarla dövüşen bir kişi bile olmuyor normalde içeride herkes hapis. Eziyet edilse ne olacak bilinçleri yok bunların. Herkes onları hayvan sanıyor, meyve kullanıcısı olduklarını bile düşünmüyor. Dediğim gibi o kadar kalıyor diyorsun ama seriyi okuyucu gözünden değil hikaye olarak bak. Orada Crocodile, Jinbe ve Ace'den ''yeni gelen kişiler'' olarak bahsediliyor. Ne kadar kalıyor bu adam orada? :D

Onların insani özelliklerini kaybetmesinin sebebi büyük ihtimalle kendi iradeleriyle değil de zorla uyandırılmış olmaları. Zaten şuan neden görmedik diye tartıştığımız konu bu. Görsek belli edilmesi gerekiyor. Nasıl Paramecia kullanıcılarının meyve uyandırdıklarını özellikle gördük. Görmüş olduğumuz Zoan kullanıcılarında da benzerlerini görürdük diye düşünüyorum. Meyve'yi uyandırmak kişiye dayanıklılık ve iyileşme katıyormuş, bu noktada da eğer kullanıcı kendi iradesiyle meyveyi uyandıracak güce sahipse bunu yapmaması için bir neden yok. Böyle bir şey olsa siz diyorsunuz ki ''Olmuştur ama görmedik'' böyle bir şey mümkün mü? Uyanış'dan bahsediyoruz, seride önemli bir güç bu. Bugün ID de zayıf zoan kullanıcılarının meyvelerinin uyanmış olduğu özellikle belli ediliyorken. Güçlü zoan kullanıcılarının kullanımları belli edilmez mi?
 
O kadar King görev adamı diyorduk. Kendi ölümüne atlayan zoro’yu burda adaya geri şutlamıyor mu yanlış mı görüyorum?:


 
Dof ''Ben meyvemi uyandırdım'' diyene kadar seride uyanışla alakalı bir argüman geçmedi diye uyanmış insanlar olmayacak mı? Haki gösterilmedi diye haki kullanmıyorlar demek gibi bir şey bu. Oda göstermemiş o kadar.

Hapishanede illa ki biri konuşmuştur. Hadi hapishanede öğrenmedi diyelim, senin dediğin gibi hikaye açısından baktığımızda Beyazsakala düşman olup savaşmış adamın bilmemesi absürt olur. ''Meyve kullanıcıları mı bunlar?'' diyen adamlar daha Yeni Dünyaya ayak basmayan insanlar zaten, görmemiş olabilirler.

Dediğin Zoanlarda farklı olabilir ama. Paramecia ve Logia'larda kazanılan özellikler daha çok elementvari veya cismani ama Zoan'da bildiğin yaşayan kanlı canlı özellikler kazanıyorsun. Pekala da uyanışta kendini kaybediyor olabilirsin. Sürekli canavar halinde kalıyor olabilirsin. Uyanışı kendi isteğe bağlı yapıp yapmaman değiştirmez diye düşünüyorum.
 
Mesele dövüşlerin uzunluğu değil arkadaşlar. Oda'nın karakterlerin altını dolduramamış olması. Biz Zoro dövüşü okumaya doymadık demiyoruz King'in hakkını veremedi diyoruz.
 
Mesele dövüşlerin uzunluğu değil arkadaşlar. Oda'nın karakterlerin altını dolduramamış olması. Biz Zoro dövüşü okumaya doymadık demiyoruz King'in hakkını veremedi diyoruz.
Buna bende katılıyorum birde kalburüstü adamların mesela imparator sağkolunun,yenilse bile karşışında ki rakibe kalıci bir etki ve ya yara bırakabilmesi lazım.Sonuçta adam King,yıllardır Kaido"nun yanında ve yeni dünyada bile sayılı güçlüler arasında birisi.

One piece'de kan ve vahşet az tabii bu sebepten ötürü olabilir.
 
O kadar King görev adamı diyorduk. Kendi ölümüne atlayan zoro’yu burda adaya geri şutlamıyor mu yanlış mı görüyorum?:


Zoro bir kere kendini adaya geri attı slash atarak yani bu bir kez daha yapabileceği birşey.Fırsatı varken tekmeyi çakıyor işte çakmasın mı ? Düşmeyeceğini biliyor adamın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık