Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Shiryuu az gelir bence artık. Sonraki rakibi amiral aşağısı olmaz.

Kata zoro’ya ters adam. Shiryuu o kadar ters biri değil. Zoro kendi kendine kral hakisini kullanmayı öğrensin sağ kollarla işi kalmaz.
K.hakisi zayıf kalıyor şimdi. Onu da geliştirdi mi eksik dediğin gibi rakipler artık amiral ligi olur. Kılıçları karartınca da yonkou ligine çıkar.
 
Beyler Katakuri King'e benzemez. Son sayıyla birlikte Katakuri'nin daha güçlü olduğunu gördük. Daha öncede söylediğim üzere Katakuri Zoro için zor bir eşleşme. Geleceği görüyor, logia savunmasına sahip, kral haki kullanıcısı, meyvesi logia tarzı paramecia, meyve uyanışı ile alan kontrolü onda, meyvesi ile silahlanma hakisini birlikte kullanıp sert mochi tekniğini oluşturuyor, ki bu teknik Luffy'nin bileğini kırıyordu.

Yüksek ihtimal Katakuri hala yener. Zoro'nun biraz daha gitmesi lazım.
 
Zoro King vs.'sinde kurnazlık yapıp ateşin sönmesini falan bekliyor Kata'ya vurman için farklı yerlerden çok hızlı saldırı yapman gerekiyor adama çullansan içnden geçersin resmen, vuramazsın. Logia adam geleceği görüyor çok zor iş. Eğer olsa Zoro'nun yeneceği bariz adam ana karakterlerden ama kağıt üstünde zor bu iş kabullenmek lazım. Luffy'nin adama snakeman hızıyla seri vurduğu yerler bu şekilde mesela. Ama adam kabus gibi her şeye cevap veriyor. Bilmem kaç saat vs atıyorlar bu adamlar. Katakuri seride en iyi işlenmiş boss bence.
 
Katakuri'nin sağ kol seviye olduğunu nereden çıkardınız. Daha Zoro'nun o seviyenin adamı olması mümkün değil. King ile dövüşü 1 saat sürdü mü? Katakuri, Luffy'ye 12 saat kapışmış biri ve full koka basabilecek kadar Haki akışı fazla olan biri. King'in olayı çözümlemesi çok zor olmayan bir olaymış ki Zoro gibi yolunu kaybeden biri bile çözebildi. Katakuri'nin öyle bir olayı yoktur. Geleceği görmesi önünde bir engeli yok yada arka arkaya Kenbonshoku Haki kullanması arasında belli bir süre sınırı yok. Sırf Haoshoku'yu saldırısına ekledi diye Kata'yı yenebileceğini düşünmeniz çok saçma. Zoro'nun Haoshoku kullanmadan bile saldırı gücü çok yüksek ve tuttursa bir kaç tane zaten bitirir. Fakat Katakuri'nin olayı gözlemi, King karşısında Haki'sini full bastı son beş dakikada artık Haki'sinin tükenip öleceğinden korktu. Burada Katakuri gibi gözlemi arşa çıkmış birine tutturamadığı her hamle Zoro'nun aleyhine işler. King ve Queen fiziksel olarak saldırı ve savunma gücü olan kişiler olsa da Haki'ye abanmayan kişiler olarak gördük. Kata'ysa full koka basıyor, hem hızda, hem saldırı gücünde King'i katlar. Zaten bu iş bir yerde Haki'sinin dayanıklılığına bakar. Yani Zoro'nun çok kısa sürede Katakuri'yi indirmesi gerekiyor bu da serinin zirvesi olsa bile imkansız. Katakuri her rakibe uzun süre dayanacak biridir. Zoro'nun Katakuri'yi yenmesi için yapması gereken Haki akışının şu andaki Haki'sinden çok daha fazla olması lazım(sağolsun Enma sayesinde kısa süre içinde Haki'si daha yüksek bir seviyeye gelecektir.) Hızının en az Gear 2 Luffy seviye olması lazım şu anda hızı o seviye de değil. Gözleminin şu anki seviyesinden iki kat daha iyi olması lazım. Kısacası Zoro henüz o seviyenin adamı değil. Dediğim yanlış anlaşılmasın, Zoro henüz Katakuri'yle kapışacak güçte değil. Saldırı gücü bir amiral seviye üstüdür belki, bedeninin savunma gücü de çok iyi bir seviyede. Katakuri'yi geçtiği çok nokta var ama halen yenmesi için yeterli seviye değil.

Bir iki sağlam rakibin karşısına daha çıkması lazım ve bu dediğim eksiklerini gidermeli. O zaman Katakuri'yi yenecek seviyeye gelecektir. Tabi Katakuri de bu arada yerinde sayıyor olması lazım.
 
Katakuri'nin hızı Zoro'ya sökmez.Luffy'nin yediği çoğu saldırıyı Zoro savunur. Yese dahi Lütfü kadar etkilenmez kalkar hemen ayağa.

Katakuri-Marco-King geçin artık bunları.Amiral getirin.
Asıl Zoro'nun saldırı gücü Katakuri'ye sökmez. Katakuri sevmiyor olman onun hakkında böyle hüküm vermeni gerektirmiyor. Haki'sini 5 dakika saldı, bu kılıç beni öldürecek demeye başladı. Katakuri karşısında en zirve adam bile çok uzun süre kapışması lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık