Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu birçok Mihawk ve Zoro hater'ına siteyi bıraktırdı. Gelmeye yüzleri kalmadı adamların o derece. Bu 1159 sayfa boş değil yani haa. Böyle faydalı işlere de vesile oldu nihahaha.
 
Var.

Şimdi öncelikle şunu belirteyim Mihawk=yonkouspor

Ama Wano'dan sonra sadece tek bir ana düşman grubunun kalması gibi bir ihtimal var. Bu durumda mevzu Karasakalla mücadelede düğümlenir ve final burada olursa Zoro'nun tek rakibi kaldı demektir. Tabi sağ koldan imparatora bir arcda zıplandı. Aynı şey olabilir ama zor.

Gönül ister ki denizciler(amiral eşleşmeleri) Karasakal, ardından İmu ve esrarengiz güçleri şeklinde gitsin.

Ama bunların nasıl gideceği bir 15 bölüme belli olur zaten.
Evet haklısın, ben de buradan sonra neler olacak merakla bekliyorum. Bu arc Oda'nın bir şeyler için acele ettiğini çok net gördük. Mesela tayfanın güçlenmesi. Bi anda nasıl level atladılar öyle. Bu dmeek oluyor ki çok büyük güçlere hazırlık var...
 
Şu seride Mihawk ve Shanks ciddi vs atarken neler yaptigini en cok merak ettigim iki karakter . Umarim su schibukai mevzusundan guzel ataklarini goruruz Mihawkın
 
Seviyesi zirvedekiler arasında olduğu belli fakat bu da dengeleri az çok bozuyor. Bu adam kimden taraf alacak, Zoro bunun unvanını nasıl elinden alacak? Ne sebeple? Düşman desen, şu anlık öyle gözükmüyor; daha güçlü biri Mihawk'ı yenip Zoro o kişiyi devirecek desen öyle biri de ortada yok. Yani bazıları Shiryuu'yu bekliyor da Shiryuu hiç öyle bir hissiyat vermiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık