Yok kral, engellemek bana göre değil. Daha bir kişiyi bile engellemedim. :dLa basss engeli geç yaaaa!
O zamanlar shichi kuyrukları vardı Mihawk son sıradaydı tartışmak için bile bekliyordun.Bir zamanlar shici seviyesi seçeneği çoğunluktaydı. Yeni nesil bilmez. Zor ve acı dolu zamanlardı. Minawk'da haki yok(kral haki falan değil direkt haki) diyenlerle mücadele ederdik.
Bunlar için çokta eskiye gitmeye gerek yok. Geçen gördüm hatta.Yeniler bilmez, biz burada hakisi yok, sağ kol bunu harcar, Shanks ile haki kapatıp savaştı... diyenlerle uğraştık yıllarca.
Troldür o artık, eskiden bunu ciddi ciddi tartışıyorduk.Bunlar için çokta eskiye gitmeye gerek yok. Geçen gördüm hatta.
Weevil Mihawk'tan güçlü olabilir.Güncel karakterler içinde Akainu,Teach ve Dragon'a net yenilir ama diğerlerinden güçlüdür. Bir ihtimal Shanks ve Weevilla da eşit olabilir.
Değil.Troldür o artık, eskiden bunu ciddi ciddi tartışıyorduk.
Mihawk'ı görsek de konuşsanız biraz da. Hep laf hep laf...Bu neslin son temsilcisi de @Sir Crocodile diğerleri silinip gitti. :d
Kaybedeceksin Kum Kral.Mihawk'ı görsek de konuşsanız biraz da. Hep laf hep laf...
Zoro yapıyor ''Mihawk ondan çok güjlü'' diye bir furya tutturuldu gidiyor...
Luffy Shanks'a bile ''Senin tayfandan güçlü bir tayfam olacak'' diyor. Sen gel şimdi bunu yorumla.
Mihawk'ın gösterdiği en büyük olayı yazmaktan elim kurudu artık! Doğru ya elim zaten kuruydu...
O hala saçma şeyler iddia ediyordu açıp bakmak lazım ansiklopedisinde ne yazıyor ama ... hala Shanks kılıç kullanıcısı hakisini kapatıyor diyor bile olabilir o.Kaybedeceksin Kum Kral.