Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun güçlendirmesi çok iyi ama buna uygun bir şey versene karşıya.

Deli gibi haki bastırıyorsun karşısına verdiğin rakip niye bu kadar yavan.

Luffy hariç herkesi iyice mezesi etti seri kimseye düzgün bir şey işlemiyor adam.

Wano Zoro ile özdeşleşen bir yer tutupta burada bile TB gibi bir şey çizmeye cesaret edemez Zoro'da arc'ı burada kapatır benden söylemesi.

2y sonrası One Piece hayatımda geçirdiğim en kalitesiz boş vakitler oldu hiç zevk alamaz oldum.
 
Millet kral haki ekleyip suratına yiyince niye bunu basit birşey sanıyor anlayamıyorum.Açın Roger Oden’e ne yapmış bakın.O birde selam verme saldırısı ha ciddi bir atak bile değil.Oden gibi birisi tur atıyor.Zoro bunu ölümcül kılıç tekniklerine uyarladığında korkunç bir hale gelmemesi anormal zaten.King iyi kapışıyor yani gücünü daha nasıl tescillesin.
Geçen hafta Queen övdün bu hafta King, itiraf et Canavar Korsanları'nın galibiyeti için bahis yatırdın öyle değli mi?
 
İyi de kılıç sadece kendi üzerinde kullandırmıyor ki hakiyi. Zoro ile bağlantılı her yeri etkiliyor. Daha öncede attığım ispatını. Spoilera bakarak fena gaza geliyosunuz he.
Nasıl etkiliyor ya ?

Enma bu gücü açığa çıkarmasında fayda sağladı dersen anlarım da adam açık şekilde Enma ve Wado'ya değil istediği kılıca Kral haki basmış, üstelik bir diğer sahnede bilinçli olarak temassız kral haki kullanmış.
Çok net biçimde ne yaptığını bilmese nasıl yapıyor bunları ? Bazen gerçekten komik yorumlar atıyorsunuz.
 
Nasıl etkiliyor ya ?

Enma bu gücü açığa çıkarmasında fayda sağladı dersen anlarım da adam açık şekilde Enma ve Wano'ya değil istediği kılıca Kral haki basmış, üstelik bir diğer sahnede bilinçli olarak temassız kral haki kullanmış.
Çok net biçimde ne yaptığını bilmese nasıl yapıyor bunları ? Bazen gerçekten komik yorumlar atıyorsunuz.
Yahu daha önce ispatını görmesek derim ki burada bu ihtimal var, Zoro artık kral hakiyi öğrenmiş kontrolü onda. Ama bu sayfa çürütüyor işte. Enma sadece kendi üzerinde haki enerjisi kullansa neyse burada Zoro'nun omuzuna kadar haki kaplıyor. Yani bu Enma'nın kullanıcısı üzerinde de etkisi olduğunu gösteriyor. Bir nevi köprü görevi görüyor diğer kılıçlar üzerinde. En basitinden şöyle anlatayım. Zoro elektrik, kılıçlar birbirinden ayrı bakır tel. Enma burada iletken görevi görüyor ve diğer kılıçlara da enerji taşıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık