Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma müthiş bir fikir geldi. H. Haki doğaya, çevreye etki eder muhabbetine bile bağlanır.

Siyah yıldırımların nasıl dışardan kalın gelip, inceldiğine bakın. Önceden, ince noktadan çıkıp çevreye dağılıyor diye yorumlamıştım. Ancak bu çok verimsiz bir kullanım olurdu. WB ve Roger bile böyle kullanıyor hani.
O yüzden aslında H. haki dışardan içeri çekilen bir güç.
Tabi bunu çekmen ruh gücün yani hakin sayesinde ve gücün bu kısmı sana ait.
Ancak bu yıldırımları çevreden toplayıp saldırına ekliyorsun büyük ihtimalle.
Shanks da gemiyi böyle çatlattı. İçindeki özü çekti belki de.

Yazın kenara bu tutar.

Ne dersiniz?
@Smoker @Alpamis @Mr.Bushido @Tiksav Lee @Roronoa Zoro
@Densetsu no Samurai
Keşke aklına Zoro'nun yerden sıçrarken kılıca Haoshoku bastığı da gelseydi. Doğadan Haoshoku çekmiyor. Resim sanatında bir yol çizilir. Çizilen yol uzaklaştıkça incelir halbuki yol aynı yoldur.

Allah'ım Zoro'cuları kaybediyoruz, Oda'nın kalemine güç ver ki yanlış anlaşılmalardan Zoro'cuları sakındırsın. Amin?
 
Zoro henüz bu gücün ne olduğunu bilmiyor bile. Yüksek ihtimal arc sonu bunla ilgili bir şeyler görürüz. Gördüklerimiz tamamen enma ürünü. Zoro kendini salıyor, kılıçta Zoro'da ne varsa kullanıyor işte.
Bölümü oku, enma ve Wado'da haki yokken diğer kılıca kral haki basıyor adam. Sen hala enma şöyle böyle yapıyor diyorsun.
 
1-Luffy'nin amacı Ray'i geçmek değil.
2- Ya sen hikaye anlatımına dair herhangi bir şey biliyor musun gerçekten? "Ne biliyorsun belki WCI'dan Wano'ya gelirken Sanji All Blue'yu bulmuştur." Söylediğin bununla eşdeğer.
Zoro çocukluğundan beri en güçlü kılıç ustası olmak istiyor. Mihawk'tan aldığı ağır yenilgi sonrasında, Mihawk'la tekrar dövüşene kadar yenilmeyeceğini söylüyor. Yani karşılaşacağı kesin.
Zoro için böylesine önemli bir konu geçiştirilir mi? Daha geçen bölümde Kuina'ya ve Luffy'ye verdiği sözü hatırladı ve kral olacağını söyledi ya? Bu da zirveye oynamak demek. Şu an orada da Mihawk duruyor.
3- Shanks, Luffy onu göremeden öldürülür gibi saçma bir düşünce üzerine konuşulduğunu duyamazsın. Makul olan bu ikisinin tekrar karşılaşmasıdır.
Hacım neden ikna etmeye çalışıyorsun ki? Mihawk'ın seviyesi az buçuk düşünülen seviyede olduğu neredeyse bariz oldu. O kadar "neredeyse" ki sadece Zoro derse kabul edilecek anca, yani inkar imkansız olduğunda. Yorum falanla ikna imkansız. Yıllardır aksini iddia eden biri nasıl kabul etsin? Ne yazık ki kaybettiğini inkar etmek kazanmak olmuyor :D .
 
Zoro: Tek gözüm kapali power'la açicam, power alicam ben.

Sanji: Sus çömez, senin yeni kapandi. ben seri basindan beri birini kullaniyorum zaten. Saçimi bilerek örtüyorum. Asil power'i ben alicam.

Zoro: Hakli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 116)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık