Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji vs Queen ^^

Kanka sanji'nin olayi farkli. h.haki'den farkli bir boyutta. ates+haki. Yetenege haki basliyor. Önceden derdik neden kullanmiyor haki, muhtemelen etkisi yüzünden kullanamadi, yeni vücut kaldirabiliyor. Farkli bir boyutta etkisi var. Altta kalmaz. Kaldi ki ilk vuruslar basit olanlar ve kargo teslim sutladi. Diger ataklarla beraber ayri boyutta ilerler. h.haki'ye ihtiyaci yok.
 
Çılgınlar gibi b.haki, koka. Zoan uyanışı. Kral haki. Adam akıllı kenboshu bile görmedik. Üst düzey bir kılıç tekniği olsun o da yok. Kılıcını da Queen yapıp vermiştir. Ateşi var Zoro kesmesini bir az önce öğrendi ateşi Zoro'ya değmedi bile adam akıllı. Zoan meyvesi desen kafa cekio bırakmaktan başka bir şeyi yok o da çok yavaş kalıyor.
B haki demeyi keser misin lütfen, ulan b haki hikaye anlamıyor musun Zoro, Kral haki kullanıyor. Ne b hakisi adamda magma var diyor mangaka, b haki ile mi saldırsın. Kılıç tekniği diyorsun Zoro adamla iki kere kapıştırıyor kılıçları çekilmesin diye kral haki kullanıyor. daha nasıl bir teknik seni tatmin eder.

Sen bir şeyi anlamıyorsun kral haki adamı farkı bir seviyeye getiriyor aslında anlıyorsun ama hoşuna gitmiyor xD

Herifte en az Kata kadar savunma var hasar almıyor çok hızlı olmaya çalışmazsa. Magmadan ejderha yapıyor. 3 tane net, doğrudan kral hakili saldırı ile anca yeniliyor. Bizim söylediğimiz her şey var adamda, kral haki olursa zaten tartışmasız üstün olacaktı diğer sağ kollardan yokmuş. bu hariç gayet güçlü karakter.

Her zaman savunduğum gibi Kata, King, Queen denk karakterler eğer bir taraf eksikse bu ödülü 300,400m geride olan Kata olur.
 
Tayfa artık dolu dolu bir Yonkou Tayfası klasmanında. Arc bittikten sonra dünyanın bu olaylara reaksiyonu bir hayli zevkli olacaktır üstelik şuan ortalık karışık durumda. Artık son savaşa gidelim :at::at:
 
Kaidou, Kata'yı getirmedi diye kızmıştı BM'ye. Kata'yı getirsen denize düşmezdiniz demeye getiriyor. Yani açıkça Kata olsa King'i tutardı diyor.Kata King'i şamarlardı gibi bir şey ima ediyor. Açıkça Kata daha güçlü keşke benim sağ kolum olsa diyor. O gözlem nedir ya diyor.

Yazacak bir şey bırakmamışsınız, ben de burdan bir çıkarım yapayım:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 104)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık