Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de valla ben kinge biraz üzüldüm lan. İçime oturdu elemanın durumu valla. Irkı yok olmuş. Deneylere maruz kalmış. Kendisini kurtarmaya çalışan bir adamı yonkou yapmaya çalışıyor. Sonra karşına birisi çıkıyor. Adı Zoro. Adam king adam reis. Seni tokatlıyor ve sen koskoca dövüşte bu adamın kılıçlarını aşıp bedenine vuramıyorsun. Vurduğun bir tane gaga var onu da enma sayesinde vurdun. Diğerinde de gidip tekme atıyorsun. Onu da tutturdun mu ıskaladın mı belli değil bir şey anlamadım.
 
Abi Law Maw hikaye. Her zaman diyorum Zoro Law'dan fersah fersah üstün diye. Şu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın. Zoro deler geçer adamı :ehe:
Şu saatten sonra aklı olan Zoro’nun karşısına çıkmasın…:cool:
He cınım hee yine fazla uçuyorsunuz. Sonra birileri Zoro fanları için bir şeyler denilince donup kalıyorsunuz. Adamlar haklı çünkü bir kere.
Burada Law’ı küçümsemedim ki ben… Zoro’yu koy bir şey değişmez hatta şu gücüyle daha iyi bile olur dedim traom ne var bunda…:ehe:
 
Asura kullanmaya tenezzül bile etmedi reis. Bir sağ kolu anca bu kadar rahat amiral-yonkou klasmanında adamlar yenebilir.
 
Ne çıkmamış ?
Çılgınlar gibi b.haki, koka. Zoan uyanışı. Kral haki. Adam akıllı kenboshu bile görmedik. Üst düzey bir kılıç tekniği olsun o da yok. Kılıcını da Queen yapıp vermiştir. Ateşi var Zoro kesmesini bir az önce öğrendi ateşi Zoro'ya adam akıllı zarar vermedi. Zoan meyvesi desen kafa cekip bırakmaktan başka bir şeyi yok o da çok yavaş kalıyor.
 
King'de beklenilen çoğu şey çıkmadı. Şu çıkacak bu çıkacak felan diyerek Katakuri'nin üstüne konuluyordu. Sonuçta hiçbir şey çıkmadı. Ona rağmen hala King önde. Demek çıksa idi Yonkou olmuştu King.
Daha ne çıkacak.Hız,güç,zoan,iyileşme,aleve hükmetme herşey var.Kral
Haki onda da var ki Zoro’ya öyle diyordur.Ama şart değil zaten bazı adamlar kral haki olmadan da çok güçlüler amiraller gibi.King kral haki ekleme saldırısına anca yeniliyor hani şu Luffy’nin şu an Kaido’ya vurduğu saldırı.O yetmiyor Zoro Kinemon gibi birde ateşini kesiyor eksiye düşürüyor adamı.
 
Law'a hiç söz etmedik biz, ismini bile anmadık, @Densetsu no Samurai seni kızdırmak için yazıyor uyma ona sen xD
Tamam kanka sakinim :)

Artık worstgen bile Kata>King diyemez onların mantığı bile elvermez şu duruma.
Miyata onları da geçti.

Kaybeden sensin :hhh:Gördük King'in efsane dayanıklılığını da .d
Sen uçmuşsun kanka. Şirazen terazin kaymış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık