Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dövüşlerde en sevmediğim olay orantısız dayanıklılık durumu. King kaç saattir Zoro'yu yerden yere vuruyor, ama Zoro'nun enerjisi tükenmiyor ve her seferinde ayağa kalkıyor. Rakip üç vuruş aldı mı yerden kalkamıyor. Aynısı Sanji dövüşünde de oldu. Çok irrite edici bir durum.
Dövüş mü kaldı koca seride ki zaten. Bunun ağababasını Luffy vs Kata da gördük, bir tane adamı gün boyu dövdüğü halde indiremeyen adam King karşısında övülüyor, Luffy koca dövüşün anca sonunda doğru düzgün sağlam atak yapabildiği halde hem de.

Zoro vs Sanji dövüşleri toplasan 2'şer bölüm sürdü. Gücünü çözdüm muhabbeti de ayrı komik. Zoro bir halde vurur ve hasar işlemez, bir halde de vurur ve işletir, vay gücünü çözdüm. Yılın Sherlock ödülünü verelim Zoro'ya, cidden böyle gizem çözümü yok :p Luffy'e vermeyelim çünkü o anca karşıdaki adam dikkatsiz olduğu için yanlışlıkla gücünü açık edince anlayabiliyor:).
 
King'in sınırı yoksa Marco eninde sonunda alevlerle baş edemeyecektir. Aslında dövüşün gidişatını kimin daha çok dayanacağı belirler.
King Marco'ya ayak uydurmak için savunmasını feda edecek yalnız.Marco heriften bariz daha hızlı gözüktü.Ateşi varken.Dediğin gibi sınıra bakar.Kata-King-Marco'nun dövüşleri ilk kimin sınıra geleceğiyle alakalı zaten.
 
Zoro sanki sağ kol üstü seviyeye geçti gibi duruyor. Kata, King ve Marco'yu geride bırakmış olabilir. Beckman ve Shiryu belirsiz.

Kral haki çok büyük bir güç. Kaido'nun övdüğü kadarı varmış. Sağ kol bile direnemiyor bu kral hakili saldırıya.
 
King Marco'ya ayak uydurmak için savunmasını feda edecek yalnız.Marco heriften bariz daha hızlı gözüktü.Ateşi varken.Dediğin gibi sınıra bakar.Kata-King-Marco'nun dövüşleri ilk kimin sınıra geleceğiyle alakalı zaten.
Marco, Kingten dediğin gibi bariz daha hızlı. Ek olarak King'in gücü aç kapa şeklinde her durumda da savunmasını aktif edemiyor saldırıya geçtiğinde darbeye açıl hale gelecek. Marco'da savunması her zaman aktif ve o alanda serinin en tepelerinden. 1v1de üzer Marco, King'i
 
Bu King daha önceden logia sahibi bir düşmana hiç denk gelmedi mi yav? Neden haki kullanmıyor bu adam, yonkou sağ kolu sözde?
Bu arada arc içinde marcoyla nasıl savaştı acaba bi baksak mı? Orada kullanıyor mu? Yoksa Zoro'ya karşı ihtiyaç mı duymadı?
King ve queen laboratuvar ortaminda çok kalinca hafiza problemleri nedeniyle haki kavramini unutup yenekleriyle ön plana çikmayi düsündüler heralde. Yine vegapunk :)
 
Sonuna kadar dayandılar Kata darbebyemeye başladığı ilk sıra dusemeye başlamadı. Adam nasıl yenilecek duygusunu sonuna kadar aldık.
Yinede luffy katadan aldığı darbenin yarısına yendi katayı ama orda ikisi karnından delinmişdi onun etkisi var kata kendini yarmasa kazanırdı zaten.

Bide king zoro'ya hic ciddi anlamada hasar veremedi mesela zoro'nun kingi kılıcla kestiği gibi gibi king zoro'yu kesemedi hic, zoro king den 1 kere bile direkt darbe almadı herdefasında korudu kılıcla kendi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 210)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık