Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afedersiniz ama ne saçma vs Lee oldu...

Oldu bittiye geldi resmen. ODA da herhalde direkt Kaido vs Luffy çizmek istiyor. Ondan bu iki vs yi şipşak bitirdi. King zaten birşey yapmadı ODA habire Zoro ya adamı kestirdi.

Sanji de tonajlık adamı uzaya yolladı.

Doff kadar bile savunma hakisi kullanamıyor mu bu sağ ve sol kol anlamadım açıkçası... Ama ODA nin niyetini anladım.
 
Luffy’nin Kaido ile birebir kapışmasını sağlayan kral haki eklemenin King’e çok fazla gelmesi normal.Adam bunu ekleyerek imparatora bu kez ciddi anlamda kafa tuttu sonra da gök yardı.Luffy kral hakiye yatkın denmişti muhtemelen onun eklemesi o yüzden daha güçlü oluyor Zoro’ya nazaran.Ama Zoro’nun kral haki potansiyelini de yabana atmamak lazım.Kısacası King’e yazık etmiş Oda çok büyük power upa yedirerek.Adamın yüzünü yeni gösterdin daha.King ve Queen vslerini çok hızlı bitirdi akıl alır gibi değil.Yani bunlar as adamlar biraz zaman ayır be.Queen’in görünmez olup dövüşü bıraktıktan sonra yenilmesi tamamen saçmalık.Kraker gibi uçuracaksan bari kadın falan sokma araya düzgün bir dövüş izlet bize. Trollemesi ayrı ama dövüşü devam ettir sonra.Bu kızla resmen Queen’e handikap vermiş salaklaştırmış.
 
Roger ve Beyazbıyık temassız çarpışınca "vay be, devler ligi böyle demek ki" demiştik. Şimdi temassız çarpışma yapmayan adamdan sayılmıyor. Bir insan 25 sene emek verdiği seriyi kendi elleriyle çöp ediyor, canlı canlı şahit oluyoruz.
 

Üye silindi 7459

King Kralların hakisini saldırısına eklemiş. Fazla konuşmamıza gerek yok.
King> Katakuri
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 84)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık