Kata karşısında gördük kata 100 vurdu luffy 20Bunu Luffy de göremezsin.
Kata karşısında gördük kata 100 vurdu luffy 20Bunu Luffy de göremezsin.
Zoro'nun enma hariç başka bir kılıçta bilinçli haki kullandığını öğrenen lütfücü @Alpamis'ın duruma tepkisi.Bu panel zoro'nun kral hakiyi bilincli bi şekilde istediği gibi kullandığnı da gösteriyo sadece sandai kitetsuyu kral haki ile kaplamış diğer iki kılıc da kral haki yok.
King'in sınırı yoksa Marco eninde sonunda alevlerle baş edemeyecektir. Aslında dövüşün gidişatını kimin daha çok dayanacağı belirler.Magma da ona gelemedi ki.
Kata'dan daha dayanıklı lütfü tek kral hakiye gitmişti xDUlan diyorum bu görünmez olduğu sayfa nerede diye. Eksikmiş meğersem. Adam görünmez olan kingi yakalayıp kesiyor. O kadar dedik zamanında zoroya hız sökmez. Vurman gerektiği anda duracağın için o an keser adamı diye. Adam yarmış gene helal lan sana yeşil oğlan.
Demek ki king 3 kral hakili kesik ile anca düşmüş. Hayvan oğlu hayvanus.
Biz senin başta dediğin yoruma cevap veriyoruz üstün yazmışsın. Üstün değil ha ama o saldırıyla Marcoya zarar verebilir bu da zaman alır tabiki, kardeşi Queenden yardım almayacaksa :dKing'in sınırı yoksa Marco eninde sonunda alevlerle baş edemeyecektir. Aslında dövüşün gidişatını kimin daha çok dayanacağı belirler.
Kata'dan daha dayanıklı lütfü tek kral hakiye gitmişti xD
Tamam aşağı yukarı bu karakterler denk seviyede. King tam beni tatmin etmedi ama diğer sağkollar ile arada ciddi fark yok. Zoro'nun Asura açmadan orta zorlukla sağ kol yenmesi bana yeter.Biz senin başta dediğin yoruma cevap veriyoruz üstün yazmış. Üstün değil ha ama o saldırıyla Marcoya zarar verebilir bu da zaman alır tabiki, kardeşi Queenden yardım almayacaksa :d
Sonuna kadar dayandılar Kata darbebyemeye başladığı ilk sıra dusemeye başlamadı. Adam nasıl yenilecek duygusunu sonuna kadar aldık.Kata karşısında gördük kata 100 vurdu luffy 20
3. sınıf tekmeciUlan diyorum bu görünmez olduğu sayfa nerede diye. Eksikmiş meğersem. Adam görünmez olan kingi yakalayıp kesiyor. O kadar dedik zamanında zoroya hız sökmez. Vurman gerektiği anda duracağın için o an keser adamı diye. Adam yarmış gene helal lan sana yeşil oğlan. Sandai kitetsu ile kesmiş. @Alpamis enma değil
Demek ki king 3 kral hakili kesik ile anca düşmüş. Hayvan oğlu hayvanus.