Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronun fizik gücü kingle baş etmekte biraz zorlanıyordu. Ama kral haki ekleyince aradaki farkı ciddi şekilde kapatıyor. İtme kuvveti ile herhalde.
 
Neyse sonu yine toparladı az biraz.

Sanji saldırısını yeniden çizmeli demiştim. En azından etkisini gösterdi. Güçlü bir ataktı. Bana Dof'a çakılan ilk Kong Gun'ı hatırlattı.

Zoro dövüşü de sonda heyecan yaptırdı yine. Ama cool King bir anda paçalara bırakmaya başladı.:D

Bu arada sonda Zoro, NFS Most Wanted'daki gibi nitro turbo köklüyor gibi abanmış kral hakiye.:D
Dof'a vursa yarısı boşa giderdi. kaç kiloluk dana'yı uçurdu :)
 
Yalnız king harbi hayvan kadar dayanıklı. Adamın ateşsiz versiyonunu da zoro kral haki ile kesiyor adam gene düşmüyor. Maskesini çıkarıp atıyor. Apoo ve killer bu saldırının yarısı etmeyecek saldırı ile tek yemişti.
 
Yamato Zoro salağınca dereden su salar gibi salıp "ay ölücem, ay kalıcam" diye gezmiyor. Kaido'nun Luffy'i eleştirisi har vurup harman savurmasıydı H. Hakiyi, aynı boku şu an Zoro yiyor, şansına karşısındaki Kaido değil.
Kanka h.hakili gücünü çekinmeden savaşan kaido karşısındaki yamato ile hakisiz kaido çizebilen zoro kıyaslıyorlar bazen. Ne diyicem bilemiyorum. Ne yapsak oda ya mail mi atsak :)
 
Bu seviyede 1vs.1 lerden beklediğim uzuv kopartmalı dövüşlerdi ve Zoro'nun yaptığı beni tatmin etti ama Sanji'den daha fazlasını beklerdim. Beklerdim derken onun yetersiz olduğunu değil Oda'nın buna zahmet etmediğini de belirteyim. Koparttığı kol zaten mekanikti ve rahatlıkla değiştirilebilir. Ben bütün mekanik aksamlarını kopartmasını ve çaresiz bırakmasını bekledim ama olmadı, sağlık olsun. O noktada Zoro ile tatmin olduk çok şükür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 165)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık