Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beckman falan etmeyecek, Borsalino, Bekcmanden korktu mitini söylemezsin umarım bana cidden çok baydı çünkü. Wb sağ kol falan değil. Rocksta sağ kol resmi olarak geçiyor mu ? Oden de aynı şekil resmi olarak sağ kol değil ama evet Oden eder.
Zoro'dan şu an daha güçlü olduğunu düşündüğüm Beckman bence her türlü amiral edicek. Rocks tayfasının sağ kolu Wb'dir her tayfanın sağ kolu var illaki. Wb Tümen verdi sonuçta Oden'e 2.olsa da. Güç olarak Wb'den sonraki en güçlüsü Odendi. Marco'dan ötürü kabul edilmeyebilir sağ kol olduğu ama net bir şekilde komutandı.
 
Ağa adam selam vermek niyeti ile zoriye çaktı Zoro bu kadar güçsüz ise biz ne yapalım :bilmem: gerçi normaldir çoğunuz halen iki yonkounun saldırıyı tankladığına inanıyorsunuz. Katakurinin olayı mantıklı demiyorum aksine mantıksız olduğu doğrudur ama king apayrı bir boyutta, yav adam çay partisi verdi diye elestiriyorsunuz emin ol ki orada luffy yerinde başkası olsa zaten nalları dikmişti adam bildiğin luffyi gömdü nereden bilsin onu yiyip çıkacak? Hadi her şeyi geçtim luffy yerinde king olsun o dövüşte katakuri çay partisinde kullanacağı çayını bile soğutacak kadar dayanamaz king bu net şekilde belli daha neye çabalıyorsun ben onu anlamadım?
King’in güçsüzlüğünden değil… Zoro’nun hayvanlığından oldu bunlar hep… adamın aldığı p.up’ın farkında değilsiniz sanırım… :D
Yoo aynı Katakuri'den bahsediyoruz. Zoro'nun Kral Haki'sine düşen King'le kıyasladığınız Katakuri. Zoro 1 saatte patates etti garibimi. Hayır yani, göz var izan var. Bu yüzünü gerdirip bırakan Shrek'teki yakışıklı prens tipli baby face'yi Katakuri'yle kıyaslamaya yüzünüz kızarmadı mı? Daha uyanış bekliyorlarmış da, Haoshoku bekliyorlarmış. Ya bunun kendine hayrı yok ki Lunaryalılara hayrı olsun. :artiz:
King de Kata gibi sağ kol. Bu adamların arasında fark olmasına imkan yok reyiz. King’in bu hali tamamen Zoro dan kaynaklı. Hem yine ne olacağı ds belli değil. Bölümü tam görmek lazım yorumlamak için… :D
İmparator veya bir tık altı. Yani ya Linlin, Kaido falan eder ya da Rayleigh, Oden
İmparator güzel… altını sevmedim sksmsm

Bence de yonko üstü olacak yiğidim Zoro’m…:utan:
 
Zoro'dan daha güçlü olduğunu düşündüğüm Beckman bence her türlü amiral edicek. Rocks tayfasının sağ kolu Wb'dir her tayfanın sağ kolu var illaki. Wb Tümen verdi sonuçta Oden'e 2.olsa da. Güç olarak Wb'den sonraki en güçlüsü Odendi. Marco'dan ötürü kabul edilmeyebilir sağ kol olduğu ama net bir şekilde komutandı.
Koyulaştırdığım yerde zaten kendin cevap vermişsin. Marcodan dolayı bir resmşyeti yok ha en güçlü wbden sonradır yorumuna katılırım ama komutandır. Sağ kol gibi bir resmi bilgi yok. Wb de aynı şekil, Rocksın bir korsan tayfası yerine birbiriyle ittifak olmuş bir oluşum olduğu söylenmişti. Zaten birbirleriyle pek geçinemiyorlarmış. Law, Luffy'nin sağ kolu mu ? Hayır ama hedefleri aynı uzun bir süredir aşağı yukarı aynı şey. Beckmande çok sağlam balon :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık