Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canavar Korsanları'nın içinde Katakuri'ye denk bir kimse yok. King, Yonkou birinci komutanı sıfatı taşıdığı için aynı kulvarın adamları olarak anılıyor ama ben buna katılmıyorum. King'in dövüş stilini çok beğendim, sağlam bir fiziksel güce sahip. Lunarya'lı olmasının vermiş olduğu soydan gelen yetenekle çok tehlikeli bir imaj çiziyor. Hakkını yemeyeceğim gerçektende çok sağlam bir rakip fakat Katakuri'nin yanında esamesi bile okunmaz. Bir kere Katakuri, King'in saldırılarını bloklayabilir ama King, Katakuri'nin saldırılarını karşılayabilir mi acaba?
Katakuride o gözlem hakisi varken bloklamasına bile gerek yok, king kataya fiske bile vuramaz ? kata farklı bir sağ kol. Kin yakalanmış ırkı dağıtılmış vs birden çok kez yenilgiyi tatmış adam. Kata ise 40 yaşını geçmiş ilkkez sırtı nı yere yatırmış adam(kendi isteğiyle birde)
 
Oda dövüşleri rezil işlemeye devam ediyor yine. Koskoca Yk2 patates çuvalı gibi düştü. Evrenin en büyük dinazoru en hayvani dayanıklılık abidelerinden biri 3 tekme kombosuna kesimhane malı oldu.

King dövüşü şimdiye kadar iyi gitti. Zaten Oda'nın bu karizmadan utanıp kendini 10 bölüm dövüş çizmek zorunda hissetmesi gerekiyor ama çarık suratlı Oda'dan böyle bir utanma duygusu beklemiyoruz tabi. Bir bölüm daha dayanırsa ki dayanacak gibi duruyor ben tamam sayılırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık