Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Queen kalkacak, ya da Wano'nun sonuna geliyoruz. Sanji dövüşü bu kadar erken bitmişse başka açıklaması yok.
 
Yalniz eger Sanji harbiden yendiyse Queni bu son darbeyle gozumdeki guc seviyesi baya yukselecek, amirallere karsi bile oyle kolay kolay yenilmeyecek durumdadir. Bu kadar kolay dusecegini dusunmuyorum Quenin ama bi ihtimal dersek sanji amirale yurur bundan sonra. :)
 
Yıllardır muhabbet kuşunun en güçsüz sağ kol olduğunu söylüyorum. King'in kral haki açmasına bile gerek yok
Vay demek yıllardır yanılıyorsun. Adamın savunması, Marconun yanında çöp kalıyor saldırı gücünde Marco kesinlikle arkasında değil. Hele Fiziksel güçte Marco eziyor kardeşiyle bunu koltuğunun altınsa sıkıyordu. Borsalino, Kuzan ve King'i betonla bütünleştiriyor adam xD

King = Çakma Marco, çakma en güçlünün, çakma muhabbet kuşu kehkehkeh
 
Yanlış bildiğin bir şey var ama öfkeye kapıldığı zaman haki akışının bozulduğunu Hyogoro da söyledi. Yani Katakuri'ye özgü bir durum yok. Herkes için geçerli bir durum. Hatta Luffy'nin haki akışının bozulma sebebi de saldırılarında kendini aşırı kaptırıyor. Zoro bu konuda daha iyi duygularına fazla kapılmadan rahat mücadele ediyor.

Katakuri'nin dövüşünün 12 saat sürdüğünü düşünürsek handikabı yoktur. 12 saat koka basıyor, gözlem kasıyor, Kral Haki kullanıyor. Ne King'in ne de Queen'in, Katakuri'yle kıyaslanması mümkün değil.
Yanlış anlamadım, Katakuri'ye özgü değil bu durum.
Sadece savunma mekanizmalarını açıkladım. Kata'nın savunma mekanizması hakiye dayalı ve bozulabiliyor. Bu bir handikaptır. 12 saat boyunca gözlemi zayıflamış olmalı ki darbe yedi. Nitekim, 12 saat boyunca zayıflamamış olsa bile, bunun bir handikap olduğu gerçeği değişmez. Bitebilen, tükenebilen bir yakıtla (haki) çalışıyor ve çalışması için odaklanman gerekiyor. Doğası gereği handikaplıdır.
 
King bu saldırıyla yenilmişse benim için hayal kırıklığı olur. Daha adamın ne adam gibi hibritini ne alevlerini ne hakisini gördük. Zoro bunu bize yapma oğlum. Hayvanlığının da bir sınırı olsun!
Queen yenildiyse yenilmiştir. Zoro ve Sanji, yeni isimli saldırıylarıyla noktayı koymuş gibi gözüküyor. Birininki bitmediyse dövüşler birer bölüm daha uzar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 66)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık