Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda senelerce seriyi kağnı gibi ağırdan alıp düşük seviye arklarla dövüşlerle yıllarımızı yedi, şimdi de yumurta kıçının ağzına geldiği için tek bölümlük dövüş çiziyor. Seri konu olarak hala aynı noktada kaliteli ama konunun işlenişi bakımından çok büyük kalite kaybetti. Wano başladığından beridir gördüğümüz yonko gücünün büyüklüğü, roger hikayesi, roger&bb, oden, kral hakide ustalaşmayı özel kılan zorluğu, dövüşler vs. gördüğümüz hiçbir şey tatmin edici işlenmedi. Yazık ediyor Oda.
 
Balık adam adasından sonra 10 bölüm Dragon'u çizseydi krallıklardan birini devirirken.
Punk Hazard'dan sonra 5-10 bölüm Kid çizseydi, Shanks ile olan olayı, kolunu kaybetmesini
Rosa'dan sonra 5-10 bölüm BB çizseydi
Top Kek'den sonra 5-10 bölüm Denizcileri çizseydi.

Hem saçma sapan arcların boyları kısalır ve daha iyi hale gelirlerdi hem de seriye tat tuz, anlam gelirdi. İçine etti Lütfü diye diye...
 
Amiral statları istiyorsun sen ama :D
Kata'ya hakkını vereyim. Odaklandığı zaman Snakeman ataklarından sıyrılacak kadar hızlıydı. Yani hem hızlıydı hem de savunmasını yapmış oluyordu gözlemiyle. Ancak onun handikapı da hakinin sınırı olması, odağı dağıldığında kullanamaması.
Hız illa ki avantaj mı? O zaman savunmaya çekilir. Esnek güçler genelde olumludur. Niye bu kadar King yeriliyor anlamadım.
Yanlış bildiğin bir şey var ama öfkeye kapıldığı zaman haki akışının bozulduğunu Hyogoro da söyledi. Yani Katakuri'ye özgü bir durum yok. Herkes için geçerli bir durum. Hatta Luffy'nin haki akışının bozulma sebebi de saldırılarında kendini aşırı kaptırıyor. Zoro bu konuda daha iyi duygularına fazla kapılmadan rahat mücadele ediyor.

Katakuri'nin dövüşünün 12 saat sürdüğünü düşünürsek handikabı yoktur. 12 saat koka basıyor, gözlem kasıyor, Kral Haki kullanıyor. Ne King'in ne de Queen'in, Katakuri'yle kıyaslanması mümkün değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık