Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Sanji'ye laf atıyorum diye algılamayın. Ama sonuçta gösterdiği performans belliydi. Yonko komutanı yansıtılışı da belliydi. Daha güzel bir olay örgüsü gelişim hikayesi beklerdim. Seri sonuna yaklaşıyor diye böyle bir anda güç patlamaları yaşandı. Ama onca gereksiz sahne çizeceğine nasıl anlamlı bir hikaye yazardım bu adamların güçlenmelerine onu düşünse daha iyi olurdu.
Aynı şeyleri farklı bir yolla söyledim kabul etmedin :) Sanji saçma fazla güçlendi
 
Hayır sırf bu bölümde diyorum.

@Millennium Wizard Kata'nın handikabı King'ten ve Marco'dan fazlaydı hani.Patlaman için 1 hafta yetti be reis :hhh:Kata sakinken gene geri kazanıyor gözlemini.King hem savunmasını hem de hızını bir arada kullanamıyormuş.

Uyanışta yok,h.haki de yok ayrıca :hhh::hhh:
Bölüm bir gelsin ama sen yanlış anlamışsın.Adamın hızı ve savunması gayet sağlam normalde zaten.O özellikle ekstra + koyuyor.Ateş olmayınca Kizaru misali aşırı hızlanıyor.Ateş olunca da Marco gibi hatta belki de sınırı olmadan ne saldırı varsa alıyor.Ateş yandığı sürece sınırı olmayabilir.Bence gayet güzel dengelemiş Oda.Dengelemese amiralleri falan net geçerdi bu özelliklerle.Her shonende böyle denklemler olur kombatlar için.İşte çok güçlü teknikle saldırırken gardını düşürürsün hem saldırı hem savunma yapamazsın gardını alırken de asıl gücünü kullanamazsın falan.Bunlarda birşey yok herşeyin bir açık noktası olması lazım.Tanrısal yenilmez karakterler yok bu seride.
 
Kaido kızgın kızgın gelir. Canı sıkkın. canavar üçlü oradadadır. Bağırır ordan:

Kaido: Yüzsüzler çıkın karşımdan...
Queen: Tamam patron
Jack: Abiler gidelim
King: Görmedin ki ama :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık