Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji queeni yenemiceği icin uyanış aldı ki zaten almasa queen sanji'nin tüm kemiklerini kırmıştı
Zoro kingi yenemiceği icin kral hakiyi uyandırdı uyandırmasa demekki kinge zarar bile vermeden yenilecektı.

Bu işin wano sonrası var bide. denizciler wano'ya geliyo, muhtemlen zoro ve luffy perte cıkacak savaş sonu. Tayfanın nerdeyse tamamı'nın luffy ve zoro dışında güclerini hala koruması denizcilerle bi olayın yaşanacağnı gösteriyo bence. Bide vegapunk'ın ürettiği silahı getiriyolarsa savaş lordu sistemini bile kaldırtacak kadar iyi bi silah dan bahsediyoruz tayfa'nın başı cidden belaya girecek ve topukları yalayarak kacacaklar wano'dan.
 
Yapma dostum . King queen Aralasında o kadar fark olsa biri sağ biri sol kol olup üstüne birbirlerine böyle atar gider yapabilirmiydi(ki bulundukları tayfada güç herşey ken)
Evet zoro sanjiden çok az bir farkla da olsa güçlüdür bunu inkar etmez kimse ama aralarında böyle bir fark olduğunu inkar etmek tarafsız bir yorum olmaz. Ki zoro ve sanji 2y sonra bile aynı anda pasifista indirdi, bu zamana kadarki rakiplerinde zoro sağ kol aldı sanji sol kol ama sanji her zaman sol kolları daha rahat indirdi(saçma hendikaplar haricinde)
Hacı önemli olan kingin hayvani defansı. Zoronun çizik atamadığı adama Sanji ne yapacak? Sence sanjinin bu aldığı power up, kral haki gibi saldırı yükselten bir güç mü verdi? Altı üstü gen uyandırdı. Madem kral haki kadar güç veriyordu kardeşleri niye çöp?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık