Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Prime Ray Bm ve şu anki Bb'yi top gibi sektirir teke tekte.
Bir tık zorlar ama yenemez Bm'yi. Bebe hali olsa anlarım. Bm'nin gücü o zaman amirale denkti. Belki onu alabilir. :D İlginç bir meyvesi olsa falan belki meyve avantajıyla da alır derdim çünkü avel bir karakter Bm, tepki veremiyor böyle şeylere ama o da yok. Bm ve BB maalesef yakın dövüşe girdiğinde can yakmaya başlar. Birazcık zorlanırlar ama yenerler yine de.

Prime Ray eşittir Amiral. Fazlası yok. Yaşlı hali nasıl amirale eşit değilse genç hali de bir amiral gücündedir. Bir sağ kol için amiral gücünde olmak zaten başlı başına büyük olay. Yonkou alabilecekmiş bir de. Yonkou gücünde olsa şu an Garp diye bir adamın seride var olmaması lazımdı. Garp'ın bırak Roger'ı köşeye sıkıştırması, adama yaklaşamaması bile lazım tayfasında yonkou gücünde bir eleman varken.

Garp yanına Bogart ve Aokiji'yi alıyordur. Bu Ray'de bunlardan birini karşısına alıyordur işte.:hhh:
 
Herif neredeyse 60 yaşında. 20 yıl öncesine göre daha güçlü olabilir ancak çok da büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bence Oden vs Kaido devam etse yine Kaido kazanabilirdi. Ne hibrit açtı ne düzgün bir teknik gösterdi. Ejder halinde yediği kılıç darbesine göre yorumlarsak ohooo. Ezik halini kınlar bile yapıyor.
Çok yanlış bir yorumlama Hibrit açma gereği duymadığı bir adamı kimse en güçlüler arasında saymaz. Hibrit'i sonra tanıtacağı için Oda göstermedi ne yani öldürmek için hileye başvurduğu birisne karşı hibrit açmayı gereksiz mi görüyor ? Veya Marco, King, Queen dövüşünü detaylı görmeme sebebimiz buydu. Sanji ve Zoroda gösterileceği için o teknikler sonraya saklandı.
Prime Ray Bm ve şu anki Bb'yi top gibi sektirir teke tekte.
O yüzden Rogerda kaçınıyordu kendisinden :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık