Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro & Sanji vs. Donquixote Doflamingo & Charlotte Katakuri

Hangi takım kazanır?

  • Zoro&Sanji parçalar

    Kullanılan: 60 38.5%
  • Katakuri&Doflamingo inletir.

    Kullanılan: 96 61.5%

  • Kullanılan toplam oy
    156
Ninemin sakalı olsa dedem olurdu demeye getiriyorsun. Doff, Sanji'ye ağır üstünlük kurdu mu? Kurdu. Zoro'yu da alabilir miydi? Alırdı.
Hayır bahsetmeye çalıstığım şey OP'deki bütün figthlar rakibin üstünlüğü ile başlar Sanji ve Zoro Luffy'nin yerinde olsalardı alırlardı Doflamingo'yu. Ki o zamanki Zoro'nun Wano Zorodan tek eksiği Ryou haki yine Ashura, kral haki falan kullanabilirdi Doflamingo'ya karşı Sanji'de arc başındaki kadar ezilmezdi.
 
Katakuri > Zoro > Sanji > Doflamingo şuan durum bu aksini iddia eden etmesin.

İki tane uyanışlı ve aşırı hızlı karakter var karşıda bir de bir tanesi geleceği görüyor Zoro'yu baya pasifize eder, tıkar bu karşılaşma.

Lord ve Sağ Kol ittifakı hala alır.
 
Doffy Kata’nın arkasını toplar ve kazanırlar beraber. :) Sanji Kata’ya mutfak bıçağıyla girer ve jeliboncu müthiş gözlemiyle Kata’yı indirir.Ama ölü gibidir sonunda.Doffy fırsatçıdır hemen görüp dressrosa gibi bunu ağlarına takar avını bekletir.Zoro’dan fırsat bulunca Sanji’yi üzerine salar birde klonlarını salar Zoro’nun üstüne.Zoro 1 vs 3 atar gibi bitik hale gelir.Zoro Dof’u kesmiştir ama Doffy meyvesiyle birkaç kere dikmiştir o konuda da antisidir.Kata indikten sonra gün sonuna kadar dövüşüp Zoro’yu aşağı alır uyanışla.Sanji zaten ağlarda paket olmuştur.Dövüş bu şekilde biter.
 
Ancak şöyle bir senaryoda bizimkiler alır. Sanji'nin hızıyla boşluk yaratması lazım Zoro zaten ilk açıkta eli kaysa Dofu alır. Bu da zor bir senaryo hala oyum aynı arc sonu tekrar değerlendiririz
 
güncel Zoro ve Sanji değil dimi
Güncel Zoro, Sanji. Birisi yk2 ligine yerleşmeye çalışıyor diğeri de yk1 ikiside henüz resmi olarak o lige ulaşmış değil.. özellikle Zoro dövüşünü kesinlikle geriden götürüyor. Sanji dövüşü yine dengeli gözüküyor. Kata ve Dof, Zoro'nun saldırı isabet ihtimalini baya düşürecek karakterler ikisinde de uyanış var ikiside oldukça hızlı ve çevik bir de Kata geleceği görüyor.
 
Arc sonu ne oluyor ? şuan dövüştükleri adamlar bu ankettekilerden çok mu gerideler :oleyo2:
Yo hatta daha öndeler. Katakuri - King aynı ligin adamı. Dofsa, Queen'in bir lig altı ama dövüşlerde tek önemli şey bu mu ? Şuan Zoro, Kingten net zayıf ha işler tersine döner görürüz öyle yorumlarım King'den zayıf adam Katadan da zayıftır gayet basit bir mantıkla yapılacak çıkarım budur.
 
Yo hatta daha öndeler. Katakuri - King aynı ligin adamı. Dofsa, Queen'in bir lig altı ama dövüşlerde tek önemli şey bu mu ? Şuan Zoro, Kingten net zayıf ha işler tersine döner görürüz öyle yorumlarım King'den zayıf adam Katadan da zayıftır gayet basit bir mantıkla yapılacak çıkarım budur.
Bu bakış doğru değil Zoro kendisine yakın yada denk karakterleri döver, Sanji de döver ki dövecekler de o yüzden şuan rakiplerini yenebileceklerine inanıyorsan bu ankette de kazanabileceklerini düşünmen lazım.

Basit mantık.

Queen, King = Dof, Kata

Kim kazanacak Sanji ve Zoro mu ? O zaman ne bu gürültü xD
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık