Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var orada eşek kadar sayfa attık görmüyor musun ?
La o sayfada hepsi bir isinlanmis zaten. Ya da Zoro yine tam kendilerini ışınlar isinlamaz aldılar. Zoro'nun olduğu uere niye ışınlasın kendini. Saldırı hala daha orada olacak. Mantıklı olan saldırının arkasına Zoro'nun önüne bir yerine ışınlanmaları.
 
Roger Ray'i üstünlük kurarak yener.Bunu söylemek sıyırmak olmuyor :( Marco en güçlü sağ koldur deyip sonrasında da Jozu>Marco diyonuz sonra.Yapmayın şöyle.
Marco'nun mükemmel bir meyvesi var. Oda Marco'yu tekrar işleyeceğim dediğinde haki bekledik, saldırı gücü bekledik, meyve uyanışı bekledik. Bunlar gelseydi tabi ki en güçlü sağ kol olurdu buna şüphe yok. Ee bunlar gelmedi... Üstüne Jozu'nun Wb'den sonraki en büyük saldırı gücü olduğuna dair bilgi gelince de Marco'nun o anki gücüne göre yorum yaptık haliyle napıcaz başka ? Senin gibi Roger Ray'i üstünlük kurarak yener mi dicez haha.
 
Arkadaşın gaza geldiği mevzu ile orji çeviri alakasız :D Olay zaten bizim yazdığımız 1 saniye yemiş law olmasa zaten buhar... Ha zoro ne kadar yürekli ahan da kanıtı dense gayet güzel manga sayfası :D Emme mevzu farklı irade ötede dursun...
Dedim ya saniyelerin dakikaların önemi yok… Yürekli olmanın yoluda iradeden geçer zaten. Zoro o saldırıya ölümü göze alarak dalıyor daha ne olsun reyiz… :D
 
Alğıyı bırakın Zoro tüm saldırıyı tutmuş o yüzden o hale gelmiş.

Gerisi sadece sizin sinekten yağ çıkarmanız olayın benim dediğim gibi olduğunu gördüm ben kafamdaki soru işareti gitti.

Sadece forumun Zoro'yu küçümsemek ortaya attığı alğılara kanmışım fazla ilgilenmediğim için.

Saldırı 1 sn'de olsa dakika'da olsa Zoro durduruyor onu saldırı yine aynı 2 Yonkou'nun saldırısı.
 
Zoro saldırıyı karşılıyor. Bizimkilere kaçın kurtulun daha ne bekliyonuz ******* diyor Law ondan sonra ışınlıyor. Bir saniye falan değil 8-10 saniye tutuyor orda Zoro saldırıyı. Hikaye yazmayın yine.
 
Tüy gibi uçma dressrosada Luffy’nin oeeaahhh diye takla ata ata lakayıt şekilde uçması olur en fazla. :D Zoro g4 yemiş gibi uşuyor King saldırılarında direnip karşı koymaya çalışarak düşüyordu yani adadan.
Yav ne dedin sen şu an? Bir açıklama göremedim.

O saldırı da uçmadı bu saldırı da uçtu.

O zaman King atağı>>Kombine atak mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık