Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyoruz.Gayesi aile.




Kata'nın da gayesi ailesi.Kaptan olmak ya da kral olmak gibi bir düşüncesi yok.




Sanji de prens çok bir fark yok.


H.haki olup kral olma amacı gütmeyen adamlar olduğu için bu bir kanıt değil.


Prens olan,irade şöleni olan adamın yok demek xd.
8 yaşında hatta daha küçük yaşta kullananlar ya da hazine altın vesahire arayanlar kral hakisi kullanabilir ama konu Sanji ise amacı kral olmak olmalı, yoksa kabul edilemez.
 
Aslında çok doğru bir çıkarım. Bu seride h.haki kullanıcısı olmanın ön şartı IQ eksikliği gibi lanse edildi hep. Korkusuzlukla cahil cesareti arasında ince bir çizgi vardır. Kral hakililer ise hep çizginin cahil cesareti tarafında toplanmış ne yazık ki. :/
Hiç alakası yok bence. Hancock gayet zeki bir karakter seriye göre. Keza Doflamingo, Katakuri falan bir çok karakter de öyle.
 
Tayfada Luffy'den sonra bir lider varsa o da yardımcı kaptan Zoro'dur. Lider görmek isteyen bu panellere baksın, bu tartışma da burda bitsin. Fazla uzatmaya gerek yok.




Her kaptan yardımcısının, mürettebat üyelerine karşı onları zafere ulaştırmak ve duygusal olarak dengelemek için olgun tavırlara ihtiyacı vardır.

Tek bir örnek mi verebiliyorsun ? Şu linke bir göz at, tayfada liderlik deyince Zoro Sanji'nin eline su dökemez.

 
Her kaptan yardımcısının, mürettebat üyelerine karşı onları zafere ulaştırmak ve duygusal olarak dengelemek için olgun tavırlara ihtiyacı vardır.

Tek bir örnek mi verebiliyorsun ? Şu linke bir göz at, tayfada liderlik deyince Zoro Sanji'nin eline su dökemez.

Aldığı nefesi de yazsalarmış, azıcık zeka örneği serglediği her yeri eklemişler sanki.
 
Burası genel sohbet mi? Ben mi yanlış yere tıkladım anlamadım. Bı bilen yeşil mod ne bileyım bir sevgili yönetici beni aydınlatır mi?
 
Geç bakalım dalganı. Oda'nın yapamadığını yapıp sana tam panel Zuru veriyoruz yine yaranamıyoruz. :artiz: Gerçi sizinki de saflık. Koskoca gök yarılma sahnesini bile mercekle görebilecek şekilde çizmiş herif, şu yosuna mı büyük panel ayıracaktı bir de? ?
Sen daha bekleeeee. Oda yosuna daha ne sahneler çizecek neler. Düşündükçe yerimde duramıyorum. Yemin ederim şu adam olsa serinin tadı yok. Neyse sen anlamazsın zati. Hadi byyy.
 
Sorsan seriyi 5 seneye bitireceğim der ama savaş devam ederken, savaş alanına faresini arayan bir kadın dahil oluyor. Hadi tamam, diyelim ki Sanji bir kadına vurduğunu sansın da suit'i parçalasın diye soktun o kadını hikayeye ama bu nasıl bir kadın ki Queen'in saldırısını yemesine rağmen hala ayakta?

Hadi kadını soktun hikayeye anladık ama fare ne alaka? O fare Splinter Usta değilse bize ne kardeşim fareden. Arc boyunca bin türlü cins mahlukat çizdin zaten, fare mi eksik kaldı? Farenin bir de adı var. Jack'in isimli saldırısı yok ama farenin adı var. Püü sana.
haklı buluyorum ancak seriyi en başından ele alırsak eğer mangayı okumaya başlama zamanımız serinin sonuna denk gelseydi yani anime olarak izleyebilseydik bence bu tarz yadsımalar olmazdı bu işin başka bir tarafı. Yani ben mesela bleachte shirosakiyi bilinciyle beraber ile çok defa ulquiorra yı grimmjowu yada herhangi bir hollow u kapıştırmasını beklerdim benim için çok ama çok ağır eleştirme konusu ve tamamen faildi. Bu tarz failleri olmadıkça one piece hikayeye eklemeler yapıyo aslında tarzı bu adamın. Artık üretkenlik konusunda sıkıntı yaşanması normal ama seriyi mahvettiği görüşlerine katılamam. Hep kubonun bleachini örnek veriyorum çünkü gerçekten geleceği korkunç parlak serilerden biriydi. Öyle fail bi hareketi bırak beklentiler yönünde ilerliyo anime sadece biz görmek istiyoruz.

Yorumumu sitenin bi yerine asın lütfen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık