Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro kendini kısıtlıyor çünkü, kılıca salmıyor kendini ve karşı koyuyor. Geçmişe gidip kılıcı nasıl kullanabileceğini anladığında kılıca karşı koymuyor.


Abi sen yapma bari :d Zoro farkında bile değil, kılıca hakisini veriyor kılıç salıyor.
Ben de öyle anlamıştım ama işte adımız bir kere Luffy fanı diye çıktı. En iyisi ileriki bölümleri beklemek emin olmak için.
 
Diğer kılıçlarda da var h.haki efekti. En kötü ihtimalle Zoro h.hakinin adını bilmeden h.haki kullanıyor diyebiliriz. Ama bu değişik hakinin adını bilmemesi bilinçli kullandığını değiştirmez. Bu bile zayıf bir ihtimal, çünkü King sen de mi kral olacaksın deyince Kaido'da olduğu sen neden bahsediyorsun demiyor. Kılıca çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Kılıç adamı tüm gücüyle dövüşmeye zorlayarak gelişimini hızlandırıyor. Böylelikle hızlıca güçlendirme almış oldu. Bu bile zaten başlı başına çok büyük bir olay. Daha da abartmaya gerek yok kılıcı.
Keramet kılıçta diyenlerden değilim ben abi. Kılıç tabi ki güçlü bir kılıç. Mevcut gücünü arttırıyor ve ilaveten potansiyel gücüde ortaya çıkartıyor. Tam da bu yüzden oradaki olayı kılıca yoruyorum. Zoro'da kral haki var belli ve kılıç bunu tetikledi. Luffy, Ace ve Doflamingo gibi karakterlerde ani duygu değişimi nasıl tetiklediyse burada da kılıç bu rolü oynadı.
 
Ben de öyle anlamıştım ama işte adımız bir kere Luffy fanı diye çıktı. En iyisi ileriki bölümleri beklemek emin olmak için.
Öyle zaten Alpa. Mevcut hakiyi emip kullanan bir kılıç var ortada. Panellerin çizilişinden bile belli altyapının nasıl hazırlandığı. Daha önce Zoro kral haki kullanmış olsa ya da bu güce sahip olduğunu öğrenip kontrol etmeyi öğrense Zoro bilinçli bir şekilde kullanıyor derdik.
 
Luffy daha iyi kullanıyor ama Zoro daha aktif kullanıyor denmiş. Ütopik bir şey yok ki.
Nerde kullanmış daha aktif? Zoro hiçbir hakiyi Luffy kadar aktif kullanmadı. Kokayı hele Luffy su gibi yiyip iciyor.

Aha King ve Zoro dövüşü gördük kaç kere adam akıllı koka gördük? Kenboshu gördük?

Kata ve Luffy dövüşünün bir anı olmasın ki ( biraz mübalağa) koka kullanmadıkları sahne olsun.
 
Hatta deli saçması bir şey atayım ortaya. Bu kılıç kullanıcısın mevcut silahlanma ve kral hakisini kullanıyor. Geriye kalan son hakiyi yani gözlem hakisini de kullanma ihtimali söz konusu. Böyle bir şey mümkünse göreceğimiz sahne ektedir;

Gerçekten harika bir pop-up ve tutarlı. Benim hoşuma gitti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık