Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha arclar var önümüz de Alpa… O kadar artış olmaz bence… finali 6-7 ile mi yapacak bu adam… Kafadan yine 1 milyar artış almış oluyor 2,5 olursa… az değil. Yonko giriş ödülü gibi bir şey bu o yüzden mantıklı bence.
Ayrıca BB’nin yaptıkları daha hayvancaydı bence Mf de… önce çok güçlü mahkumlar kaçırdı… ardından Wb’nin meyvesini çaldı herkesin gözü önünde… ve Mf savaşının ne kadar büyük bir savaş olduğunu biliyoruz Hepimiz… :D
Bb Sağ kol ve altındaki adamları indirdi yani yonkosuz yonko tayfası. Luffyde 1. ve 3. Komutanı sırayla yendi birisi 2.2 oldu diğeri 1.5 şu noktada Kaido'yu yenecek öyle Katakuriyi yendi ama onun kadar güçlü değildi şeklinde ödül artmıyor One Piece'te. Kaido'ya yakın olacak ödülü. One Piece'in sanıldığı kadar uzun ömrü kalmadı. Yonkodan sonra daha pek rakip yok.
 
Bb Sağ kol ve altındaki adamları indirdi yani yonkosuz yonko tayfası. Luffyde 1. ve 3. Komutanı sırayla yendi birisi 2.2 oldu diğeri 1.5 şu noktada Kaido'yu yenecek öyle Katakuriyi yendi ama onun kadar güçlü değildi şeklinde ödül artmıyor One Piece'te. Kaido'ya yakın olacak ödülü. One Piece'in sanıldığı kadar uzun ömrü kalmadı. Yonkodan sonra daha pek rakip yok.
BB’nim birini indirmesinden ziyade… yaptığı işler çok absürt. Adam milletin gözü önünde meyve çaldı… Hem meyve çalabildiğini gösterdi… hem birden fazla meyve yiyebileceğini göstermiş oldu… hemde Wb gibi bir adamın meyvesi çaldı. Şu üç nokta çok büyük olaylar. O yüzden öyle örnek verdim… :d
 
Forumu ağlama duvarına çevirdiler.

Birisi Enma diye ağlıyor birisi nasıl güçlenir diye birisi King savaşmıyor diye.

50 yerden aglayan var.

Tabi daha Yk3 alamaz diye aylarca direttikleri için çatı ve arkasından aldığı hayvani güçlendirme ağır geliyor.

Zoro'nun ödülü açıklanınca nasıl en yüksek ödüllü süpernovalardan olur diye forumu bırakanlar aklıma geldi boşuna Zoro fanları sayıca fazla hale gelmedi forum da.
Wano başında Zoro vs Jack muhabbeti vardı. "Zoro önce Cracker ayarı biri görsün de sonra Jack ile vs atar hehehe" "Ryo öğrendikten sonra Luffy artık yonkou ayarı oldu geleceği de görüyo Zoro'yu şöyle döver böyle yapar hihihi" derken...
Luffy zurnadan tek yiyince :hhh::hhh::hhh: Üstüne Zoro direkt iki yonkouyu tanklayınca fosssss
 
@İtachi_27 buraya gel aga o kadar yazdım silemicem :D
Çatıdaki Zoro, WCİ Luffy mi? Nasıl bu kanaate vardın acaba? Kaido'ya attığı hasara bakarak Luffy'den güçlü olduğunu iddia etmek çok mantıksız gelmiyor mu sanada. Sadece hasarına bakarak WCİ Luffy'ye denkti diyorsun. Kata'nın havada karada tokatlayacağı King karşısında gördük ki Zoro hiçte WCi Luffy'ye denk değilmiş.



Neredeyse sağ kol ayarı giriş yaptı diyor ya. Zaten sağ kolun zirvesiyle savaşarak o ayarda biri olduğunu kanıtladı.



King karşısında tutunamadığını sende gördün şu kazandığı yetenekle King'i yenerse sağ kol seviye olmuştur. Luffy zaten sağ kol seviye geldi Wano'ya, Ryou öğrenince sağ kol üstüne çıktı ki o antrenmanında Haki'sini daha iyi kullanmayı da öğrendi. Üzerine Haoshoku'yu saldırıda kullanmayı öğrenince oldu sana amiral seviye. Yamato çok bariz sağ kol Üstüdür. Ayrıca Luffy ile Zoro arasında dediğim gibi Yamato, Kid, Law var. Yani Luffy>>>>>Zoro :respect:
Saldırı gücü dayanıklılık olarak çatı Zoro açık ara önde. Meyve avantajı ve görüş hakisi avantajı var Luffy'nin. Meyve avantajı da çevik olması bakımından var çok bir fark etmez Zoro keser geçer gene ayrı konu. Hız bakımından Zoro anlık saldırıları çok daha güçlü Luffy'nin genel hareketleri daha hızlı bu konuda ikisinin mantığı farklı. Gördüğün üzere gayet eşitler. Kata'yı havada karada tokatlayacak King karşısında Zoro gayet iyiydi kral haki öncesinde de. Şimdi açık bir şekilde farkı koyup arcı nerdeyse amiral seviyesi bitiricek. Ha sağ kol+ diye bir seviye yok benim gözümde o yüzden sağ kol seviyesi diyorum. Benim için Beckman da sağ kol seviyesi görene kadar. Amiralden aşağı kalacağını da sanmıyorum. Zoro'da Beckman'dan sonraki en güçlü sağ kol olucak arc sonrası.
Sağ kolun zirvesi mi ahahahahahahahahah. King kılıcını ortaya koyar kendi kendine dayak yer Kata :hhh:
Luffy zaten amiral seviyesi vardır şu an buna lafım yok ama arada aşırı fazla fark da yok Zoro'da neredeyse amiral seviyesi bitiricek arcı Luffy de kizaru civarlarında.
Yamato ya King'le eşit güçte çıkıcak ya da daha güçsüz o yüzden Zoro'nun önünde olma olasılığı yok.
Ayrıca bir karakterle diğer karakter arasında 2 3 kişi varsa >>> olmuyor o nasıl düz mantık. Mesela benim için en güçlü yonko Shanks en güçsüzü Bb'yi saymazsak şu an BM.
Shanks>Kaido>Akainu>Bm. Şimdi bu durumda Shanks>>>Bm mi? Hayır. Shanks>Bm aralarında çok bir fark yok ikisi de yonko. Aralarına 2 kişi giriyor diye >>> olmuyor.
Ha bunu senin mantık için dedim Yoksa Zoro Luffy'den sonraki en büyük güç olucak ittifaktaki. Senin mantığınla bile Luffy>Zoro olucak yani :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık