Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız artık iyice emin olduğum bir şey varsa o da Luffy haricinin gelişimi güçlenmesi üfürükten.

Rakibin hakkının verildiğini hissettiğim dövüşler sadece Luffy'ninki.
Hepsi aynı terane. 2 tane yonkou 5 veledi öldüremedi üzerine dayak yiyor. Ki 231238 defa fırsat geçti ellerine. Luffy zaten kaçıncı raund oldu sayamadım gidip gidip geri geliyor gerçekten dbz nin çakması olduğunun hakkını verdi o da dayak yer gidip güçlenip gelirdi. Zoro desek öyle bir katana düşünelim ki kişideki h.haki yi salsın üzerine diğer katanalara da kullansın. Şanşi zaten tükürüğünü yalıyor üzerine olmayan genler uyandı. Fark yok kısaca 1 tanesini ezmeye kalkar isek altından kalkamayız o yüzden ''luffy harici üfürük'' baya saçma kaçıyor...
 
Zoro gök falan yaramaz şu an.Adam yeni yeni keşfediyor kral hakiyi ve neler yapabileceğini.
Bu olay zirve karakterler için geçerli mangada.
Görürsek Mihawk dövüşünde görürüz.Çünkü o da bir zirve dövüşü olacak.
 
Zoro olayı çözmeden önce niye salmıyor kılıç o hakiyi :oleyo2:
Zoro kendini kısıtlıyor çünkü, kılıca salmıyor kendini ve karşı koyuyor. Geçmişe gidip kılıcı nasıl kullanabileceğini anladığında kılıca karşı koymuyor.

Kılıç h.haki salmayı Luffy'den hızlı öğrenmiş. Enma>Luffy
Abi sen yapma bari :d Zoro farkında bile değil, kılıca hakisini veriyor kılıç salıyor.
 
Hocam Zoro'nun son 4 arcta göstedirdiği gözlem sayısından fazlasını sana sırf Luffy'nin bu arcki göstediği gözlem sayısıyla gösterdim.Ben olanı kabul ediyorum,inkar etmiyorum.Siz onu bile ediyorsunuz ama.Yorumlarınıza güvenilirliğini düşürmekten başka bir şey yapmıyor bu.
Miyata'cım mesajların hep algı dolu. Bak bakalım son 4 arcta Luffy kaç kere dövüşmüş Zoro kaç kere dövüşmüş ? Zoro'nun olmayan dövüşlerinde gözlem haki arayamacağımıza göre sen neyin kıyasını yapıyorsun ? Buna rağmen Luffy ve Zoro'nun dövüştüğü karakter sayısına oranladığında Zoro'nun gözlem haki kullanma oranı daha fazla diyorum. Zaten Zoro'nun Luffy kadar dövüşü olsa bunu tartışmamıza bile gerek yok. Hem karakterler arasındaki konularda algı yapıyorsun hem de fanlığımız konusunda algı yapıyorsun. Yapma böyle şeyler.
 
Abi sen yapma bari :d Zoro farkında bile değil, kılıca hakisini veriyor kılıç salıyor.
Diğer kılıçlarda da var h.haki efekti. En kötü ihtimalle Zoro h.hakinin adını bilmeden h.haki kullanıyor diyebiliriz. Ama bu değişik hakinin adını bilmemesi bilinçli kullandığını değiştirmez. Bu bile zayıf bir ihtimal, çünkü King sen de mi kral olacaksın deyince Kaido'da olduğu sen neden bahsediyorsun demiyor. Kılıca çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Kılıç adamı tüm gücüyle dövüşmeye zorlayarak gelişimini hızlandırıyor. Böylelikle hızlıca güçlendirme almış oldu. Bu bile zaten başlı başına çok büyük bir olay. Daha da abartmaya gerek yok kılıcı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık