Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm gayet güzeldi. Aslında odene de gönderme yapmışlar. Yani oden sağkol üstüydü diyebiliriz.yani bunu kabul etmeyenlerin vardı ondan yazma gereği duydum.
Bunun yanında iyi bir kılıç ustası sahibini seçer. Derken acaba Zoro olayı mi yanlış anladı. Ya bu kılıç Odeni değilde zoroyu seçtiyse ?

Luffynin gear 4 hali gibi zoronun vucuduna da sarmaşıklı haki kaplanabilir diye hissediyorum bakalım.
 
Queen'in, Sanji'ye bu konuyla ilgili araştır demesine takıldım acaba Sanji'nin gücünden dolayı Lunarian bağlantısı mı keşfetti?

Bölüm çok çok iyi bölümdü.
Kendin bul dediğine bakmayın. Sanji biraz zorlasa herşeyi dökülecek. Queen çok konuşuyor ama boş konuşmuyor.

Bu bölümden sonra Queen'in, Mr2 gibi bizim tarafa geçmesine neredeyse kesin gözüyle bakıyorum.
 
Güzel yazı olmuş ama enelin baktığı o resimde o en sondaki kingin ırkı değil birka ırkı yani enelin ırkı. Onların ırkının kanatlarının baktığı yön shandarian veya skypieanların tersiydi.
Doğrudur hocam, fazla üstünde durmadım bende. Çok şeye yoruluyor o kapak. Fazla uzatmak istemediğim için değinmedim. Hava-kara-su ırkının üçüncüsü çıkabilir King. Hatta bu ırktan kalan son kişi sadece King değil sanırım. Bkz. Im.
 
King niye bu kadar sakin kaldı ? Bir saldırı görünce çenesi göbeğine kadar düşan BM vs Kaido'nun yanında adam Buda gibi duruyor xD
Halbuki Zoro'dan daha karizmaydı kaz kafalı King. Meh kral haki mi diyor, kılıç ustalığı ile misket geçiyor, umurunda değil. Duruşunu hiç bozmuyor, köpek gibi davranıyor yosun kafaya, kevgire çevirdi Zoro'yu :oleyo:
 
Kuinayı buldum gençler . Önce hep vanoda karşımıza çıkacak diyordum bu bölümle birlikte çözdüm olayı. Kuina son bosumuz zoro için ve nerde biliyor musunuz ? Dedenin sözlerinde gizli. Kendisi dünya hükümetinde…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık