Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl değişik olan haterlık. Hater olunca illa bir yerlerden bir laf etmek için zorlama argümanlar üretiyorsun işte böyle senin gibi . Kaido gelip kral hakisi yüksek olmayan birine vurduğunda gök mü yarılıyor? Her kral haki saldırısı gök mü yarıyor? Bunun olması için bu güce sahip iki kişinin birbiriyle savaşması lazım. Zoro'nun hakisi gök yarmaya yeter mi yetmez mi bilemem, ama varsayalım yetiyor, yetse bile karşısında da bunu yapabilecek biri olmalı. Bu söylediğim şeylerin neyi fanlık açıklar mısın? Şu yazdıklarım arasında "fanlık böyle bir şey" dedirtecek ne mantıksız düşünce var?
Usta o zaman böyle yazsana sonra ben kötü, çirkef oluyorum. Kendi yazdığın yroumu oku allhını seversen öyle bir cümle kurmuşsun ki ? Karşısında onunla gök yaracak seviyede adam yok Kaido, big mom olursa yarabilir diye.. Sen başta yazsan Kral haki kullanıyor ama gök yaracak seviyede olmayabilir diye niye seni böyle şeylerle itham edeyim ? Neyse yanlış anlamışım kusura bakma o zaman. Ama aga yani Bu gökı yarma mevzusu özellikle imparatorlarda çizildi. Luffy henüz bu arc yapmışken, ek olarak bu arc bir İmparatoru devirmiş olacakken, gök yarması normal ama bu arc kaptanı yeni açmışken henüz sağ kol seviyesine ulaşacak kaptanını güç olarak bir arc geriden takip eden adamın gök yarmasını beklemeniz çok tuhaf bana normalde gelmiyor. Shanks, wb; Roger, wb; Kaido, Big Mom gibi en tepe seviyelerin adamları yapmış bunu Zoro için çok erken değil mi ? bana bu tür yorumlar çok absürt geliyor. Zoronun seri içerisinde gök yarması mümkün değil demiyorum ama wano için bana göre imkansız
 
Hadi yaptı diyelim luffy. Kaido ile arasındaki fizik gücü nasıl kapattı bir anda? Normalde vurduğu anda kaidonun geriye püskürtmesi lazımdı.
Orası da var doğru.G4 formunda yada ne bileyim g3 vururken yapsa yine neyse Base halinde ayıboğan gibi adamla aynı vuruşu çıkarıyor sözde karşı taraf yonko iken.Mantıksız çok şey var.Bunu anca kral hakisi Kaido’yu katladı ondan ayak uydurdu diye sıvayabilir gibi.
 
4-5 arctir üstüne yoğun kullanıyor bu adam. Her söze muhalefetsiniz ya.

Bir kere şaşırtın ya.
Muhalefet bizim işimiz.xD Adam gömmekte sizden sorulur. :D
Zoro 2v1 atıyormuş şimdiye kadar King'in ağzından da duyduk ama Hasan hala kabul etmez xD

Yanıt yok mu? Gök yaracağı konusunda baya ısrarcı görünüyordun ? sen sadece 2 hafta banner profil resmi değiştireceksin, ben direkt forumu salıcam bence adil bir iddia neden katılmıyorsun ?
Reis kral haki kullanamazdan, gök yaramaza kadar geldiysek iyi ama dikkat et sonun ilkini iddia edenler gibi olmasın xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık