Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyvesiz Luffy'nin Güç Seviyesi

Luffy'nin şuanda meyvesi olmasa gücü hangi seviyedir?


  • Kullanılan toplam oy
    346
Oden'in "neredeyse" tek attığını bilmiyorumda kesin olarak Kaido Oden'e tek attı. Mesajı düzenleyip Oden'in tek yeme meselesine girmek istemiyordum da sen çoktan alıntılamışsın. King'den daha fazla dayanıklılığa sahip olan Queen kral haki kullanmayan Big Mom'dan 2 yedi. Luffy'de kral haki ile vursa tek falan yer herhalde King.
Oden'in öncesinde saatlerce Kaido'ya ulaşmaya çalıştığını ve Kaido'nun buna rağmen hile hurdayla tek attığını da biliyorsundur o zaman. Konuya girmek istemiyorsanız girmeyelim :D.
Zorocular King Kaido'dan dayanıklı diyor... Luffyciler Queen King'den dayanıklı diyor xd nasıl iş bu.
Cidden King'in tek yiyeceğini mi düşünüyorsun ? Bırak meyvesiz Luffy'i, Hibrit Kaido bile tek atamaz.

Bigmom iki tane vurmadı Queen'e ensesinden tutup duvarlara çaldı. Beyninin pekmezini akıttı ama Queen biraz sonra kalktı yine... Hem bak sen söyledin. Bigmom sol kol olan Queen'e iki attı ama sağ kol olan Marco'ya sana harcayacak ruhum yok diyerek bıraktı. Tek atmak öyle kolay olsa Bigmom Marco'yu bırakıp gitmezdi, tek atardı.
 
Güncel Luffy'yi meyvesiz olarak tekrar değerlendirirsek, şu an en üst seviyeden sağ kola yakındır. Belki h. hakiyi saldırılarına ekleyebilen başka bir sağ kol varsa, mesela Beckman, o seviyeye yaklaşmıştır. Ancak amirali alamaması muhtemel. Çünkü hakisi tükenmeden amirali indirebileceğini sanmıyorum.
Üst üste aldığı power uplarla üç haki tipinde de en üst düzey kullanım elde etti. Bunlardan geleceği görebilmek, hem savunma hem saldırı için inanılmaz katkı sağlıyor. İçten patlatmalı haki ve h. haki güçlenmeleri ise saldırı ağırlıklı güçlenme getirdi.
Saldırı anlamında Luffy'nin G4'e ihtiyacı büyük oranda azaldı. G4'ün saldırı avantajlarını dengeleyecek kadar b. haki ve h. haki güçlenmesi yaşadı.
G4'ün savunmada verdiği avantajlar ise hala giderilebilmiş değil.
G4 çok fazla haki tüketiyor. Eğer üç haki tipinin de havuzu aynı ise şu an G4'e girmek de daha verimsiz hale geliyor. H. hakili ya da içten patlatmalı haki kullanmanın, geleceği görmenin G4'e göre daha faydalı olacağı birçok durum olacaktır. Snakeman'in hızına, KKG'nın tahribatına ya da uçmaya ihtiyaç duyduğu durumlarda girer bu saatten sonra. Her güçlü rakibe karşı G4 açmak zorunda değil artık.
H. hakiyle saldırı zaten hemen her atağa karşı koyabilen saf irade gücü. Özellikle buna sahip olmayan birinin, H. hakili saldırıyı savunması çok zor olacaktır. Sadece bu özellik bile Luffy'yi çok özel bir yere koyar.

Kaido'ya karşı 1v1'de karşı koyacak seviyede ancak bu çok uzun süreli değil şu an. Luffy'nin meyvesini tamamen anlamsız kılacak adımlar atılmayacağına göre, meyvesiz de normalde olduğu kadar güçlüdür denemez. Ancak meyveden gelen güç bir hayli kompanse edildi hakilerle.
 
Son düzenleme:
Queen gerçekten King'den dayanıklıysa yer. Ama değilsede en fazla 2-3 vuruşa mefta olur. Oden bile kral hakili tek vuruşta mefta oldu.
Queen mi King'den dayanıklı? Hiç sanmıyorum. Gösterdiği performans King'e göre daha zayıf kalıyor King daha doğru düzgün bir hasar bile yemedi.
 
Valla güç seviyesini bilmem ama burada dönecek tartışmaları tahmin edebiliyorum. Büyük ihtimalle Luffy, Sabo gibi boruyla dövüşürdü veya kılıç falan kullanırdı. «Luffy kılıç ustası sayılır mı? Zoro en güçlü kılıç ustası olacaksa seri sonu Zoro, Luffy'den güçlüdür» tarzı tartışmalar dönerdi.
 
Valla güç seviyesini bilmem ama burada dönecek tartışmaları tahmin edebiliyorum. Büyük ihtimalle Luffy, Sabo gibi boruyla dövüşürdü veya kılıç falan kullanırdı. «Luffy kılıç ustası sayılır mı? Zoro en güçlü kılıç ustası olacaksa seri sonu Zoro, Luffy'den güçlüdür» tarzı tartışmalar dönerdi.
Luffy'nin meyvesi olmasaydı değil konu. Luffy şu anda meyvesinin özelliklerini kullanmadan ne kadar güçlüdür. Yani ben öyle anladım ve öyle değerlendirdim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık