Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffynin durumu yine iyiydi adam 2 yıla yakın eğitim yaptı üstüne udonda ve sonrasında 1 hafta boyunca farkında olmadan kral haki kaplamanın eğitimini yaptı üstüne kaidodan darbe ala ala işi çözdü ki Zoro daha kral hakinin ne olduğunun idrak edemeden kullanıyor.
Bak buna bile değişik yaklaşarak karakter kıyaslayacak arkadaşlar mevcut. Biri eğitim yaptı da anca kullandı bizimkisi kendi keşfetti gibisinden. Yine tekrar ediyorum " Kaderin üstünde bir kader vardır...." :)
 
Belki de king boşta kalınca savunmasını yapamamış o yüzden kanamıştır. Savunması her zaman aktif olmayabilir.
King'de ilginç bir savunma var ama ne daha bilmiyoruz sadece zarar görmemekle kalmıyor üzerine bir de patlama yiyorsun. Kesilince mi patlıyor yoksa doğru yere temas halinde mi patlıyor tuş gibi belli değil ama her neyse de çok tehlikeli bir güç.

King'de kral haki bekliyorum ben ve dövüşün baya uzayacağını da düşünüyorum kolay kaybetmeyecek Kiado bile bu kadar rahat tepki vermemişti kral haki kullanımına.
 
King'in savunması sakinlik ile de alakalı olabilir.Bölümde shishi sonson yedi göğsüne ama kıyafetinde bile bir şey yok.Hatırlarsanız ilk dövüştükleri yerde boynuzu kırılıyor diye sinirlenip Zoro'ya dalarken de maskenin ucunu kırıyordu Zoro.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık