Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032: Oden’in Sevgili Kılıcı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enmanın sese tepki vermesi bir tek benim mi hoşuma gitti.. Enma en az zoro kadar deli bir karakterde olacak bu belli ...

Bölüm 1378'den bir sahne

Enma:"Hadi patron beni kullan doğruyalım şu gereksizleri"
 
İnsanların kafası karışmış sanırım.King, Queen ve Kaido'nun yapmadığı savunmayı yapıyor bölümde.Ben başka bir seviyeyim diyor.Zoro'da şaşırıyor kanatlarıyla mı blokladı diye. Dayanıklılık mevzusu geçmedi bile.
Aslında doğrudan sertliği bile kastetmiyor. Onlardan farklı bir şeyi daha var onu kastetti. Bir şey çıkacak sertlikte çıkabilir ama o mana verilmedi şu an için doğrudan.

Zoro hiçbir şeymiş gibi hasarları alıyonuz ha diyor. İlk çeviride sertlik vurgusu yapılmıştı. Şimdi sertliğine de vurgu yapılmadı. Sadece hayvan gibi dayanıklısınız gibisinden ima yapıldı. Hasarı leblebiymiş gibi yiyonuz takmıyonuz gibisinden söyledi. Zaten bu arc başından beri ''adamlar sürekli hasar alıyor kalkıyor şeklinde'' söylenmişti KF tarafından. Farklı olarak neyi var merak ettim.

İhtimaller:
1-) Sertlik
2-) İyileştirme
3-) Daha farklı bir özellik

Bence ateşiyle aldığı hasarı anında kapatıyor.
 
Sanji dayak yedi ezildi yamuldu vücudu şimdi power up aldı Queen’e üstün gelecek.Zoro’da Enma var diye power aldı sayılıyor ama şu açıdan yanlış.Kullanamadıktan sonra elinde patlamamış silah gibi.Bunu pratiğe dökemediği için Sanji’nin en başta düştüğü durumla aynı halde şu anda.King tarafından dayak yemiş ( kimilerine göre hoşaf olmuş :D ) kötü bir durumdayken şu anda Enma reaksiyon verdi onun özelliklerini kullanmaya başlayacak gerçek anlamda.
Sanji daha çok dayak yemeli. Bu kadar dayakla işin içinden sıyrılırsa ben tatmin olmam. Ayrıca bu Queen'e de eksi yazar. Zaten Queen'in göstereceği çok şey kalmadı. Hatta işin özü şu durumda Sanji'nin hızına ve görünmezliğine ayak uydurabilir mi ona bile emin değilim ama iyi-kotu bir şeyler daha göstermeli.

Enma Zoro'ya analizi manalizi bırak yardır baba diyor ;)
 
Hee anasını satayim ejderlere göre savunmam iyi bende diyim bende daha sert olayım her karakterin her dediğine inanıyorsak Usoppa da inanalım.
 
Hee anasını satayim ejderlere göre savunmam iyi bende diyim bende daha sert olayım her karakterin her dediğine inanıyorsak Usoppa da inanalım.
Adam kaidoyu kesen saldırıdan çıkınca bunu diyor ve doğru. Zira Zoro da onaylıyor sen gelmiş ne diyorsun. Usopla kingi bir tutmak nedir. O zaman seride hiç birşeye inanmayalım. Kral hakiyi de bir avuç insan eklemiyor mu diyecez.
 
Ben King de kral haki çıkacağına inanıyorum bu arada. Yani Kaido gibi bir adamın en azından bir adamında bu olmalı. Bu adam da mantıken sağ kolu olmalı. Ayrıca King’in özel bir ırk olması olayı da var. Oda King’i ilk başta gerçekten işleyemedi etkiaiz geldi göze ilk başta yalan yok ama dövüşe soktuğu andan itibaren fena yükselteceğini de belli etti.
 
Son düzenleme:
Ağa yanlış hatırlamıyorsam Marco hem kingi hem Queeni tuttu arada da iyi geçirdi :confused: . Kingde anca gidip anka kuşunun kolunu kesmeye çalıştı (artık nereden aklına geldiyse)... Ayrıca kazanmadılar ki Zoro sanji girdi araya.
Ayrıca yonkou+ dayanıklılık nereden çıktı hiç anlamadım ?
Bahsedilen dayanıklılık meyve için yapılıyor.
Dövüş 1000de başladı 1007den sonra chopper ondan sonra sanji araya giriyor.
Gösterilen sayfalara baktığımızda hep marco vs king var.
1006 ya baktığımızda ise queen hyogorolara saldırıyor araya marco giriyor yani queen aradan çekilmiş.Sadece 1006da 2v1 i görüyoruz. Bütün dövüş boyunca king ve queen hibrit moda bile girmiyor.
Canavar korsanları genel olarak hasarlı dövüşüyorlar marconun 2 tane vurması pek önemli değil. Sanjide queen o kadar vurdu sonda queen tek attı.
Bide burda marco yenilmiş ve king diğerlerine saldıryor. Kingde aslanlar gibi:D
Kingin dayanıklığı ise baya net gösterdi, aynı saldırı ile zoro kaidonun kasırgasını bloklayıp hasar verirken kinge çizik bile atamıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık