Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir dövüş oluyor gerçekten. Zoro çok iyi direniyor. Bu Canavar Korsanları'nın yetenekleri çok absürd ya bu nedir böyle!? Biri helikopter gibi uçuyordu, diğeri bedenini bırakıp yılan gibi sürünüyor, bu da kafasını gerdirip bıraktı, uçan kafası mıydı yoksa şok dalgası mıydı anlamadım.
 
Önceki sayfalarda ateş ile açılan kesikleri yakarak iyileştiriyor olabilir denmişti. Kaido'daki yara mesela kalıcı olmuştu. Enma ile bu iş böylece çözülecek olabilir. Enma cehennem ile ilişkisi kurulan bir kılıçtı. Ateş ile keserse bir ihtimal ateş ile iyileştirilme şansı olmayabilir.
 
Big Mom bir kadın değil o bir canavar ve çirkin. Gençliği olsa Sanji ona dokunsa ben de Sanji'ye dokunurum.
Sanji, sadece güzel kadınlardan hoşlanır ama konu incitme olunca en çirkin kadını bile incitemez. Zombisinde bunu gördük zaten. Başkalarının kadın olduğunu bile anlayamadığı Lola'nin zombisini korumaya çalışıyordu Sanji'nin zombisi. Big Mom ile normalde savaşsa kimse bir şey demezdi ama Robin'i kurtaramama ve hayatını kaybetme pahasına Califa'ya zarar verememişti. Bu saatten sonra yapması tutarsızlık olur.
 
Aynen Alpamise ben sende DNS bağlamışsın belli Enma’nın yardımı ile King’i yenecek YC3 level adam Zoro bunu gözümüze soktu buram buram eziliyor neyi görmek istersen Enma-sama yardım eder gene merak etme. Zaten konuşmaya başlamış yakında bankaide açar.
Bugün hiçbir Yk3 Kaido'ya hasar verecek saldırı gücünde olamaz. Boş konuşma Gaaapu. Git Sengoku'yla tavla falan at. Komik adam seni.
 
Momo'yu elinden kaçıran King mi paket etmiş? Sanji'yi yakalamışken bile Sanji kendisine dönüp bakmayıp Momo'ya moral vermesine rağmen King ciddi bir saldırı yapıyor ama yine hasar verme noktasında bir halt beceremeyen King Zoro ile oynuyor şuanda. Sanji King'i paket etti asıl, King de Zoro'yu paket ediyor şuan.
Sanji King'den aldığı darbenin üzerine Black Maria seviyesi bir kadından armament haki kullanmadan bir kamyon dayak yedi, onun üzerine Queen + King ile aynı anda bile karşılaşıp dayak yedi ve Queen'e yakalandığı zaman ölümcül olan bir saldırısını bile yedi ama adam hala İLAÇSIZ sapasağlam duruyor. Queen'i yendikten sonra da durmayacak muhtemelen. Sanji şuan King ile karşılaşsa onunla oynar. Adam suiti atmasa nasıl bir seviyede olacaktı kim bilir..
Sanji ölümcül iki tane saldırı aldı hala hiç bir şey olmamış gibi takılıyor :D
 
Sanji ölümcül iki tane saldırı aldı hala hiç bir şey olmamış gibi takılıyor :D
85. cilt SBS'den Sanji'nin, Luffy ve Zoro'dan daha hızlı olduğunu biliyoruz zaten. Dayanıklılık olarak da Sanji canavar üçlüsünde en üstünü oldu bu son uyanıştan sonra. Genel olarak saldırı ve savunmada ise en üstünü Luffy çünkü hem saldırılarını ryuo ve kral hakisi ile kaplayabiliyor hem de kendisine yapılan saldırıları, gelişmiş gözlem ile atlatıp ryuo ve kral hakisi ile durdurabiliyor (Ryuo ile Big Mom'ın saldırısını durdurmak için Udon'da aldığı duruşun aynısını son göründüğü panelde Kaido'ya karşı almıştı.) Luffy ve Sanji şuan Zoro'dan net daha güçlü...
Şimdi bir şekilde Sanji vs King başlasaydı dövüşün öncesinde King Kaido'dan güçlü diyenler dövüş sonunda King Jack'den zayıf demeye başlardı..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 59)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık