Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro kek adasında Luffy'nin yaşadığı sorunu yaşıyor. Sağ kol seviyesinde değildi ve gözlem farkından dolayı Katakuri'ye çizik bile atamamıştı. Sonrasında gözlemini geliştirdi ve yendi. Şu anda Zoro'nun yaşadığı tam olarak bu. Silahlanma ve teknik olarak sağ kolun gerisinde bu yüzden power up alıp ancak o şekilde yenecek.
Yazdığın yorum mantıklı ve güzel bir yorum ama Zoro, King'in hasar yememesine mi şaşırıyor yoksa durum daha mı farklı çünkü bana daha farklı gibi geldi ama senin dediğin de olabilir bak
King>Kata onaylanmış ahahah neye göre çünkü Zoro paspas oluyor diye :D
Shshshs tam olarak durum bu ya :D Wano sonu Zoro, Tüm Kek sonu Luffy seviyesine erişecek işte tartışıp, uzatmanın pek manası yok.
Zoro Kaido'yu kesti yara bıraktı artık rakipsizdir herkesi yener mantığı Luffyci mantığıdır,Luffy birine sağlam bir şey yaptığı zaman herkes coşar.

Ama halbuki Zoro'nun King'e zorlanacağı barizdir.Zoro'nun yolu daha var,Op'un şuanki konuma baktığımızda Zoro için tam ideal bir rakip King.
Reis Luffy'ci mantığı mı ? Şimdi herkes dürüst olsun. Linlin, Kaido'ya bir saldırı da üzerine alma atlat dediği için, Zoro tuttursa tek atardı dendi mi ? Denmedi mi ?

Sonra istemeden kral haki ekleyip imza hareketini yaptı kalıcı ama çok ciddi olmayan bir yara bıraktı.

Kaido'ya bunu yapan sağ kola neler yapmaz mantığıyla Zoro, sağ kollara tutturursa tek atar vs. vs. Dendi şuan ki haliyle bariz sağ kol ligi değil.

Senin sözünü Zoro'cu veya Luffyci değil; fanlıktan gözü kör olmuş mantığı olarak değiştirelim.
 
King, Kaido'dan güçlü diyen kim var ? Daha dayanıklı denmesinni sebebi de iki karaktere yapılan aynı saldırı. Bunu kıyaslamak mantıksız mı oluyor şimdi ? Canınız sıkılmasın diye yapmayalım kıyas istersen :ehe:
La neye göre dayanıklı oluyor ahahaha Kaido bayıldı da biz mi bilmiyoruz reis? Adam 5v2’de aldığı tüm darbelerden sonra ahh sinir bozucu kötü nesil deyip durdu alla halla garipmiş.Adam kendini savunup yara almayınca dayanıklı mı oluyor o zaman WB çöpmüş. Gelen geçen deşebiliyordu. Size göre asıl Kaido’ya bunu yapan King’e neler yapmayacaktı
 
Son düzenleme:
O zaman tartışırız o zaman. Şu an olmayan şeyler üzerinden karşılaştırmaya gerek yok. Şimdilik kimin üstün olduğu belli bence.
Benim açımdan King üstün valla hem daha dayanıklı ve acımasız. Hem de özel bir ırktan geliyor. Ödülü de daha yüksek zaten. Seride ki güç seviyelerinin iyice arttığı bir noktada işleniyor Katakuri gibi eskide kalmadı yani. Olaya ileri görüşlü bakarsan anlarsın sende.
 
Marco da bombaların oraya gidiyor ikinci bir Pell vakası olur mu acaba? Şu ateş hayaletini de nasıl durduracaklar, kimse takmıyor onu.
 
Benim açımdan King üstün valla hem daha dayanıklı ve acımasız. Hem de özel bir ırktan geliyor. Ödülü de daha yüksek zaten. Seride ki güç seviyelerinin iyice arttığı bir noktada işleniyor Katakuri gibi eskide kalmadı yani. Olaya ileri görüşlü bakarsan anlarsın sende.
Ne alakası var ki geç işlenmesiyle? Ona bakarsak Kata'nın kaptanı da önceki arc işlendi. O da mı eskide kaldı? Hayır, hala yonko ligi.
 
La neye göre dayanıklı oluyor ahahaha Kaido bayıldı da biz mi bilmiyoruz reis?Adam kendini savunul yara almayınca dayanıklı mı oluyor o zaman WB çöpmüş
Kendini savundu diyebilirsin zaten olay böyle başlasaydı ona göre yorum atardık sevgili fandaşın konuyu başka noktaya getirdi :ehe:

Kaido'nun gayet güzel bir hasar aldığı saldırıdan King'in hasarsız çıktığını görüyoruz üzerine Zoro adamı kesse bile hasar veremediğini söylüyor yani defansı Kaido'nun defansından iyi olabilir. Dayanıklılıktan ziyade özel bir defansı var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık