Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 yılda indirilen fark 500 milyon.Bunu biliyorsundur herhalde diye düşünüyorum.Koca okyanusu sandalla geçmeye çalışıyorsunuz haberiniz yok.
Son kapışmaları esnasında ödüllerini bilsek daha iyi yorumlayabilirdik. WB denizcilerden kaçan biri ve hükümete sıfır tehdit oluşturuyor. 20 yılda doğru düzgün bir artış görmemiş olabilir.
Roger Kayıp Yüzyıl'ı da biliyordu. WG böyle bir bilginin bilinmesi ihtimaline bile tahammül etmiyor ve bir adayı içindekilerle birlikte tarihe gömmekten çekinmiyor. Roger KK olarak anıldığında tüm dünyayı etkileyecek bir şöhreti de vardı. Nüfuzunu ve sahip olduğu bilgileri düşünürsen 500 milyon hiçbir şey.
 
Luffy'nin Kata'yı yenen halinden daha iyi icraat gösteren tonla gereksiz karakter var. Bomboş argümanlarla Kata savunmaya çalışıyorlar..
Neden böyle birini ben göremedim ?
Adamlar baskına geliyor kata 3 fasulye ile işlerini bitiriyor, king ile Queene bakıyorum kınlar patır patır giriyor adamlar mal gibi izliyor, üstüne ikiside yollarının üstünde olmasına rağmen hareket etmiyorlar.
Böyle çapsız adamlar ile katakuriyi karşılaştırmak bile çok saçma.
 
@Smoker Sence King'in ırkı şimdiye kadar hiç durmadığımız, seride adı bile geçmeyen bir ırk mı? Yoksa seride öncesinde de adı geçen ''Cüceler, uzun bacak, uzun kol'' ırkları gibi öncesinde adı geçip daha sonrasında gördüğümüz bir ırk olarak mı karşımıza çıkacak? Mesela Birka karması olabilir mi bu King?

Ya da tamamen karma bir ırk olabilir mi? Big Pan görmüştük Foxy arc da. Dev ve balık adam ırkının karışımıydı kendisi ve ''Wotan'' ırkı diye bir ırk ortaya çıkmış bu birleşmeyle. Eğer bu King de farklı iki ırkın karışmıysa bu şekilde bir şey ortaya çıkabilir ve bu ırklardan biri ''Birka'' olabilir.
 
Momo'yla tuzağa düşürülüp 2vs1'de savunma yapamayan adama tek yedi demeyi yakıştırdın mı kendine? Birde gözlerim iyi görmüyormuş falan filan.Yazık.
Dostum luffy savunma yapıpta öyle yiyor mu sanıyorsun sen cidden ne yapacağınızı şaşırmışsınız daha. Adam vurdumu götürüyor orada Momo olsun olmasın sonuçta vurduğu anda tek yedi adam...
 
Gerçeği saptırma diye bişey olmasa bu tartışmalar nasıl çıkacak? Allah bulandan icat edenden razı olsun
 
-Drake'in direk dinozor formuna geçmesi dikkatimi çekti sanki karşısındaki ajanların ne kadar güçlü olduğunu biliyormuş gibi.

-Orochi'nin ölümü ya Komurasaki'den yada Zoro'dan olacak umarım acılı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık