Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki olay olması muhtemel. Ya enma zorodan gidicek. Zoro soyu ile bağlantılı bir kılıç alacak. Bundan sonra nidai kitetsuyu da alır bir sebepten ötürü, böylece dengelenmiş olur. Ryou veya h.haki de öğrenir kılıçları enmaya yakın bir seviyeye getirir.

Veya enma bi seçim yapar zoro bayılmıştır falan filan. Odenin siluetini görür oden misyonunu hiyoriye değil zoroya devreder kılıç kararır falan filan.
Yav Enma kardeş Odenin hakisiyle ruhunu emcükledin şimdide Zornunkini emecen daha doymadınmı.:hhh:Artık kabullen Zoro son sahibin olacak ve pururin puru pururin diyerek senle sihirli Oden hakili mezdeke kesikleri atacak. Ne kadar erken kabullenirsen kaderini okadar iyi senin için.:bilmem:
 
Bitanem artık yeter gizem şamisen falan sokma artık ilişkimize bilgisayar oyununa döndü artık rare itemlerin gücü sadece elde anlaşılır uniq itemlerin sesi vardır bulmak zor olmaz ama herkes duyar sesini almak için savaşmak zorundasin gibi yeter! Hem yeterince Japon zamazingosunun adını da öğrendik be hahahaha
 
Denizcilerin gizli servisi değil şu an ispatlayamam ilerde görürsün.Coby’i gördün gizli saklı iş yapıyordu farkedilmemeye çalışarak konuşuyor adam.Denizcilerin istihbarat birimi rahat olur denizcilerin içinde denizcilerden saklanarak iş yapmaz.Bunların yaptığı tam olarak bu.Kendi başlarına hareket etmek yani.Muhtemelen güvendikleri güçlü bir lider de vardır.
Tamam da adı üstünde gizli birim bu, kimsenin bunları tanımaması lazım. Günümüz dünyasındaki istihbarat ajanları da diğer birimler tarafından bilinmez.
 
Normalde Zoro nun düştüğü konuma kimse laf etmezdi ama Luffy ye çok fazla yok seçilmiş kişi yok bal yok kucak( artık ban sebebi) yok lastik yok plot muhabbeti yapıldığı için oldu bunlar :)
Ne ekersen onu biçersin derler.

@Alpamis
Eğer doğru tanıdıysam bunun en büyük örneği sensin hep Luffy ye böyle laf atıldığı için sende böyle durumlarda Zoro ya laf atmaya başladın değil mi? Eğer böyle olmasaydı Zoro ya laf atmazdın.
En başta öyleydi, şimdi eğleniyorum çok sarıyor.:D
 
2 bölüm Zoro geçiş bölümü olacak sonra Sanji'nin 2 bölümlük final dövüşü ondan sonra da Zoro'nun 2 bölümlük final dövüşü muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık