Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'dan bağımsız söylüyorum, şu özellikli kılıç olayı çok kötü, kılıç ustalığıyla hiçbir alakası yok. Meyve yedir adamlara, ateş, buz atan kılıç görmek istemiyorum.
Daha bide Nidai kitetsu var, benden söylemesi Nidai kitetsu Ame no habakiri gibi gökyüzünü kesen bir kılıç olacak. Bu isme göre Nidai Kral hakisini içen sonra süper keskin saldırılar yapan bir kılıç olabilir.
 
Sanji suit alınca kıvırmak için kırk takla atanlar ve yeterince kıvıramayıp kafasını devekuşu gibi kuma gömenler gelmiş burda sayfalarca enma>zoro muhabbeti yapmışlar. Aynı güruh enma'yı kullanan oden'i ilah ilan etmekten de geri durmazlar. Sanjiye suiti kırdırıp size gün yüzüne çıkma fırsatı veren mangaka yarın birgün zoro'ya bir panel çizer gene kafanızı kuma gömmek zorunda kalırsınız benden demesi.
Boş laflar bunlar Sanji gibi ben teknolojik savaşcı olmayam diyen delikanlı varmı len bu alemde heyt be. Zoroda deseya ben sihirli kılıç kullanmayacam bunlar bizi bozar, ben normal kılıç kullanırım ama Mahou Shoujo(Sihirli Genç?) olmam diye.

Zamanında Sanjiye suit için demediğini koymayanlar size söylüyorum hesap günü geldi kan istiyoruz kan.:mincika:
 
Lan sen de hiçbir şey unutmuyorsun :hoo: ;)

Kanka sevvve sevvve çıkaracak o kılıcı. Karşındaki adam Zoro. Öyle kanatmış gagaymış bir yere kadar. Kuş gribi seniii. Karşında kaplan var ejderha var lan sen hayırdır :mincika::at:
Ben normal hayatımda da hiç bir şeyi unutmayan biriyimdir.

Bu kılıç vs'si muhabbetide önemli bu arada.Kılıç ustası kime denir kime denmez tartışmalarını bilirsin,bakalım belki bir fikir edinebiliriz bu dövüşten sonra.
 
Katakuri ile dövüşse tımarhaneye düşerdi bu Zoro.:D Pika'da da benzer şey olmuştu pes etmişti. Sonra Luffy'den bir şeyler kaparak tekrar savaşma isteği olmuştu.

Zoro yenilgiyi çabuk kabul eden adam. Hemen ağlamaya başlamış.
Adam sanki kılıç ustası değil dedektif holmes mübarek, yok bu Kingin ırkının gizemi çözemezsem onu yenemem felan. :bilmem:
 
Normalde Zoro nun düştüğü konuma kimse laf etmezdi ama Luffy ye çok fazla yok seçilmiş kişi yok bal yok kucak( artık ban sebebi) yok lastik yok plot muhabbeti yapıldığı için oldu bunlar :)
Ne ekersen onu biçersin derler.

@Alpamis
Eğer doğru tanıdıysam bunun en büyük örneği sensin hep Luffy ye böyle laf atıldığı için sende böyle durumlarda Zoro ya laf atmaya başladın değil mi? Eğer böyle olmasaydı Zoro ya laf atmazdın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık