Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu bölüyorum affedersiniz. Akıma takıldı bölümü okuduğumdan beridir, savaş sonu zoro vs sanji görme ihtimalimiz var mıdır sizce? Vardır da diyemiyorum yoktur da diyemiyorum.
Zoro değil de Nami Sanji'nin olduğu yere iniyor. Nami'nin Sanji ile ilgili bir olayı olabilir. King Zoro'yu diğer boynuzun olduğu yere bir tur daha uçurursa Zoro da olaya dahil olabilir ama ilacın etkisinden dolayı ve baya uzak olduğundan Zoro şimdi savaş sonuna kadar Sanji ile bir araya gelmez..
 
Ama ne yazık ki senin gibi düşünen az Zoro'cu var.



Sanji çizgisinden hiç bir zaman çıkmadı, bu bölüm bunun kanıtı. Güçleneceğini bildiği halde, Zeff'in mirasını korumayı seçti.

En başta suiti Luffy çok istediği için atmamıştı. Bir anlamda Luffy'ye, ''nasıl bir Sanji isterdin bilmem ama, senin emrin bile olsa ben Germa olmayacağım'' dedi bu bölümde.
Yanılıyorsun, Luffy, Sanji'nin kendine karşı dürüst olup olmak istediği yerde olmak istediği adam olmasını isteyeceği için Sanji suiti parçaladı. WCİ arcında Sanji'ye kendisinin ne istediğini sorduğu zamanki gibi. Suiti Luffy'nin istemesi konusu ise çocukça bir hevesten başka bir şey değildi, asla bu yüzden almadı. Sanji de kararını vermeden önce bu yüzden Luffy'nin nasıl bir Sanji isteyeceğini düşünüp cevabından emin olamasa da ona göre karar verdi.
 
Son düzenleme:
Sanjinin şuan ki düştüğü durum kendi açısından çok kötü bir durum.

İster istemez Sanji suitin görünmezlik gücünden dolayı başta atmaya kıyamamisti.Ama bu şekilde sonlanacagini bilseydi asla kullanmazdi.İş işten geçtiği için suiti yok etmeyi tercih etti.

Suan sanjinin en kritik anı.Zoroya söylemesi gerekeni söyledi.Nasil bir güç kullanacağını Merak ediyorum doğrusu.

Büyük ihtimalle dış iskelet yapının verdiği güçlenme ile Ateş gücünün sınırlarını zorlayacak.Bizede iyi bir izleme keyfi düşecektir..Zoronun dressrosada yaptıkları efsaneydi.Sanji dende göz kamaştırıci bir zafer görebiliriz umarım.


Robin boşuna övmedi bence Sanji ve zoroyu ,onlari korsanlar kralın kanatlari olarak niteledi.

Luffy Kaido ile olan yenilgisinde büyük ihtimalle uyanışı denedi ama Kid ve law da olduğu gibi haki harcamak zorunda kaldığı için kontrol edemedi.Ben şahsen uyanış yerine G5 istiyenlerdenim.Yada uyanışı G5 uyarlanmis da olsa benim için kâfi.


Bu Apoda az çakal değil hani.Hersey sona erdiğinde Sanki gücü yetecek mis gibi.

Yamato ve Kanjuronun ateş ? canavarı büyük ihtimalle karşılaşacaklar.Orochi mühimmatin yerini biliyor.

Wano sonlara yaklaştı artık.İyice heyecan artti.Aralarda olmasa keşke ama ....
Panelde Sanji kaybolduğu anda aynı Shiryu'da olduğu gibi görünmezlik efekti vardı. CP0'ın hızdan dolayı kaybolduğu zamanki efektten çok farklı. Çok yüksek ihtimalle görünmezliği bile gitmedi. Suitin tüm güçlerini Sanji'ye verip öyle yok etti Oda...
 
Yanılıyorsun, Luffy, Sanji'nin kendine karşı dürüst olup olmak istediği yerde olmak istediği olmasını isteyeceği için Sanji suiti parçaladı. WCİ arcında Sanji'ye kendisinin ne istediğini sorduğu zamanki gibi. Suiti Luffy'nin istemesi konusu ise çocukça bir hevesten başka bir şey değildi, asla bu yüzden almadı. Sanji de kararını vermeden önce bu yüzden Luffy'nin nasıl bir Sanji isteyeceğini düşünüp cevabından emin olamasa da ona göre karar verdi.
Hemen bir Zoro sözüyle gireyim '' Oynadığımız çocukca bir korsanlık oyunu değil !! '' Sanji Luffy'nin isteklerini en baştan beri önemser bir işe kalkışacağında iznini alır.Ama aklına yatmayan bir durumda, kaptanın emri bile olsa dinlemezdim diyen birisi. Luffy suiti giymesini istedi ve o yüzden atmadı. Genleri uyandıracağını bilse en başta giymezdi. Şimdi Luffy istesede dinlemez parçalar o suiti.
 
He bir anda eziyet olmasın diye değil mi:oops::p
Yıllardır bu kadar canı yanmamışken bir anda ölmeye yüreği dayanmaz??
Yani yavaştan alalım diyoruz Kid ile. Görüyorsun hafif güç ile kadına zarar versek tonla eleştri yumağı oluyorlar. Biraz kadına da avantaj verelim. Şimdi biraz bizi dövecekse dövsün. Sıra bize geçerse yürekte kalmayacak kadında. :oleyo2:
 
Vergoya iyi bak bu özelliği çocukken bile suratına yiyecek yapışmasından anlayabilirsin adamda te o zaman exoskeleton varmış. Vergo inanılmaz benziyo Germa askerlerine, nasıl oldu bilemiyorum ama Doffy bi şekilde öyle birini bulmuş. :bilmem:Sanji kılıcı kırdığında diyolarya bu hakiyle yapılamaz, Vergonun Sanjinin bacağı çatlatmasıda öyle bi düşün.
Vergo bu seride marcodan sonraki en çapsız isimdir. Normalde Vergo ikinci bir Garp olabilecekken, Bir pelikanın peşine takılmış kalmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık