Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şansına küssün Marco kenara atılmış.:hhh:Sıralama birşey ifade etmese de birşeyler ifade ediyordur yine de.Çünkü Oda detaycı kelime oyuncu bir manyak.Belki tayfalarındaki ağırlıklara göre sıralamıştır Ray-Beckmann gibisinden.
Marco şansına küsecekse King harakiri yapsın.Sıralama bir şey ifade edecek diye bir şey yok.Ray ile Beckman bu gruptaki en yaşlı 2 kişi.Kaptanlarına da en yakın olanlar onlar olabilir.Ortadaki ikili ise arc bossları Luffy ve Zoro'nun.Kılıcın tam Killer'ın üzerine gelmesi onu yendiğini gösteriyordur milletin de dediği gibi.Marco'ya bir şey çıkmıyor burdan.

Shiryu ile Sabo'nun en altta Zoro ile yan yana olmaları,seri sonu Zoro-Shiryu ve Sabo'nun benzer liglerde olacağını da gösteriyor olabilir.En güçlü 3 sağ kol bunlar olur belki de.Zoro en güçlü olacak o net tabii.
 
2 Yonkou'nun o adayı yıkması gerekirdi şuan bize bahsedilen Yonkou gücüne bakılırsa... WB tek başına en güçsüz halinde MF yi yerle bir etti, BM bir oda'nın içinde evcilik oynarcasına takılıyor. Hadi Kaido ada filan uçurdu yine eyvallah da BM den daha fazlasını bekliyorum eğer göstermezse bu da ODA'nın ayıbı... Ama CP0 geldiği için ve bunu BM duyacağı zaman nasıl bir tepki verecek neler olacak ada da ki savaşların gidişatlarında değişiklik olacak mı hepsini göreeğiz.
İsteseler yapalar ki. Şuan Kid, Law ve Luffy tutuyor, o yüzden yapamıyorlar. Amirallerin MF'yi savunması gibi.
Kaido 20 yıldır yaşadığı evi ve ana karargahı yıkıcak ve bigmomda yardım edicek ama bizim cocuklar yıktırtmıyor niye ? arsa mı kapatmışlar .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık