Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Montana geçen yazmadın ama Kid’i çok takdir ettim akıllı adammış ileriyi bile düşünüyor.Çakal Law :D öğrenecek bütün yeteneklerini yazıyor çaktırmadan kağıda ama bizimki söylemiyor. :) Sırlarımı açık etmem yarın kk olmaya dövüşürsek ne olacak hesabında.
He onu yazdıydım ben ilk sayfalarda Racon adam, söylememiş ilerde Law kullanır diye.
Sana yazdım bu arada nedir diye sen görmemişsindir.
 
Sen nasıl istersen paşam. Vur de vuralım öl de ölelim mod. Kendi iradeleri olan koskoca adamları köpek etmiş ahlaksız herif. Asıl köpek sensin Oda.
Luffy canı pahasına tayfasından birini kurtarınca tayfa ona aşırı bir bağlılık gösteriyor.
Sanjiye sensiz korsan kral olamam dedi, gelmesini bekledi tek başına bin kişiye karşı savaştı, düğünü basıp adamı kurtardı. Şimdi de sanjinin ona köpek gibi bağlandığını gösteriyor.
Robini de hükümetin elinden aldı. Hükümete karşı savaş açtı. Hazır cp0 gelip robini kaçırmak istiyorken benzer bir bağlılıkla bir seçim yaptırıcak bence Robin'e.
 
Law ve Kid tarafının hala ortada ilerlemesi gayet güzel. Big Mom şimdi bir posta sağlam dövecektir bunları ama daha son kozlarını oynanamış bu ikili. Big Mom düşeceğine dair hala umudum var.
 
Sizin açınızdan olmalı. Enma kararırken Wado kararmıyorsa bu kararmanın Zoro'dan çok kılıca bağlı olduğunu gösterecek.
Ah be alpamis. Bir kere de şu mangayı doğru oku. Gene ders çalışırken okudun galiba :D Birincisi bir kılıcın kararması için haki kaplanarak dövüşülmesi şart. Zoro 2 yıldır haki kullanıyor ve her dövüşünde de haki kaplamıyor ve wadoyu da her dövüşte kullanmıyor. Doğal olarak zaten son 2 yıldır o kadar da sık kullanılmayan wadonun kararması mantıksız. Enmayı ise oden daha veletken kullanılıyordu. Adam ortalama 20 yıla yakın hem koka, hem kral haki bastı o kılıca. Doğal olarak enmanın kararmaya yakın olması son derece normal. Zaten demirci reis de diyor ki "oden kılıcı karartamadı, senin elinde kararabilir" Niye? Çünkü kılıç kararmaya yakın. Budist tilki ne diyordu shuusui için, "uzun dövüşler sonucunda kılıç karardı". Doğal olarak zoronun elindeki kılıçlardan enmanın kararması son derece normal. Wadonun kararması ancak zoronun sürekli o kılıçla seri sonuna kadar dövüşmesi gerekir. Bence seri sonunda bizimkiler denizcileri yenecek. Sonra bir 10 yıl zaman atlaması olup tayfanın durumu gösterilecek. Wadoyu anca o zaman kararmış görürüz. bu kadar kısa sürede kararması mantıksız. Kılıcın kararması o kılıcın ne kadar süre hakiye maruz kaldığı ile alakalı. Haki seviyesi ile alakalı olup olmadığı henüz belli değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık