Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda kesin konuşamayız belki de Suiti giyerse dayanıklılığı, hızı vesaire daha da artıyordur.

@BattalGazi haklı bu konuda am bize de şükretmesi lazım, Sanji 10 bölümdür terliyor bir kere gelip zorlanıyor dedik mi, demedik :artiz:
Evrene göre öyle de ben Oda’nın bakış açısından bakıyorum.Bu adama güven olmaz.Sahiden elindeki güç yükseltmesini başka birşeyle değiştirmeden çöpe atar mı bence atmaz.Suite gerek kalmadığından şüphelenmem doğal.Shuusui verip Enma almak gibi birşey işte Sanji’ye yaptığı öyle tahmin ediyorum.Ha Sanji güçten vazgeçtim kendim güçleneceğim derse orası ayrı ama sanmıyorum.Sırf bedeni göstermek için kurşun yemeyen adama fantazi olarak ateş ettirdi çöplere.
 
Baktım şimdi :D

Luffy’nin yatkınlığı da zaten en çok H.hakiye yönelikti. Onun biraz daha hızlı yapması doğru aslında.

Benim Zoro ve H.hakisiyle ilgili genel düşüncemi şöyle toparlayacak olursam;

Bu arc kesin anlayıp saldırılarına bilinçli ekleyeceğine inanıyorum. Diğer şekline gelirsek seri sonu kesin onu da yapacak bence ama bu arc Luffy gibi yapar mı ondan bende emin değilim yalan yok.
Bana kral hakisi fazla güçlü göründü. King’e fazla gelir diye sonraki arc’a kalabilir derim ben. Tabi arc sonu bi daha yonkou görecekse olabilir.
Aslında dediğinin doğru tarafı var ama şöyle bir durumda var. Doffy, Cracker kadar zorlamadı Luffy'yi. Hatta Cracker'in saldırılarına bak Doffy'nin vermediği hasarı veriyor. Ormanın bir ucundan bir koyuyor Luffy kendisini ormanın ortasında buluyor.

Luffy'nin üstüne koya koya giden bir karakter olduğunu düşünürsek Doffy'yi yendikten sonra Cracker konusunda bu kadar zorlanması da seni yanlış çıkarıyor. Bu seri içinde güç dengesizliği var. Doffy'nin meyvesi o kadar etkili ki Cracker ile kapışsa yenme ihtimali%49 - %51 şeklinde. Fakat ikisini de yenen Luffy'yi baz alalım. Luffy'nin, Doffy'yi yenme şansı Cracker'i yenme şansından çok daha yüksektir. Cracker'in fiziksel gücü ve meyvesi Luffy'ye daha fazla hasar attı ve yordu. Bisküvileri Nami yumuşatmasa yenilmeyecek kadar da sertti. Nami olmadan da Luffy buradan galip çıkardı belki ama Snake Man'ı, Katakuri öncesinde görürdük muhtemelen. Kısacası serinin güç dengesi çok dengesiz.

Mesela Magellan'ın bir meyvesi var çok feci bir güce sahip. Dokunan küçücük bir temas etse yayılıyor ve bütün vücudu sarıyor. Demon Venom formunda saldırı yapsa serinin zirve karakterlerinden Garp ne yapabilir. Yumruklarıyla dövüşen birinin temas etme şansı pek fazla yoktur. Garp'ın serinin zirve karakterlerinden biri olduğu bariz ortada. Fakat bu adam kılıç kullanmıyor, meyve gücü yok. Yumruklarıyla dalıyor, muhtemelen Lucci'nin kullandığı tekniklerde uzman, fakat halen Garp'ın, Magellan gibi birini nasıl yeneceğini bir mantığa oturtamadım. En fazla yense bile kendisi de zehirden gider. Fakat Sabo vs Magellan olsa Sabo çok zorlanmadan yener. Aynı Sabo, Garp'ın karşısına çıksa ağır ezilir. Kısacası serinin güç dengesi çok dengesiz.
Dof tek saldırıyla yüksek hasar veren biri değildi. Her taraftan ip geliyordu. Luffy de belli bi seviyenin aşağısından hiç etkilenmeyen biri olunca dof’un her taraftan saldırma avantajının anlamı kalmadı.

bastığın yer dahil heryer ip oluyor. Ama luffy uçuyor.

Dof>cracker demek için söylemiyorum bunları. Dof’un luffy karşısında işe yaramayan çok şeyi vardı. İple kitlediğinde bile ipleri koptu mesela. Normalde yc3 ligiyse veya onları alabilecekse bile luffy’e karşı zorlanması, Cracker üstünken dof’un güçsüz görünmesi normal.

Tabi dof’un da avantajı vardı. Aradaki kaba kuvvet ve hız farkı çok fazlaydı ama ip uyanışı sayesinde g4 süresi bitene kadar luffy’i kendinden uzakta tuttu. O yüzden luffy dof’a antiydi de demiyorum.
 
Bana kral hakisi fazla güçlü göründü. King’e fazla gelir diye sonraki arc’a kalır diye düşünüyorum ben. Tabi arc sonu bi daha yonkou görecekse olabilir.
Ben onu şöyle düşündüm.
İlacın etkisi geçince Zoro çok büyük dezavantaj almış olacak. Orada kara kılıç ve sonra kral haki derken Kingi halleder…

ve sonra(Burası benim beklentim tamamen) Eğer Kaido’nun kellesi Zoro’ya kalacaksa… Kral hakili saldırı lazım çünkü Kaido’ya tersi şekilde çok zarar verilmiyor sanırım. Hatta Kaido, Zoro’nun kral haki açtığını, vücudunda yara kalınca anladı sanırım.
 
Yamato drake e tek atıp geçmiş durmamış bile. Bu kadar da ezilmez be kardeşim.
Sanji iflah olur herhalde ama sanjiye yapılan bütün fedakarlıklar boşa gidiyor gibi. Bari kafan gittiğinde zavallı kızlara vuracağına geçirseydin big moma da biraz olsun hıncını alırdın. Sonra düzelirdin yine. Ah Sora ah, Reiju bu günleri görmese bari.
 
Seride ölümcül dövüşlere girmek güçlendiriyor deniliyor hiç yoktan hakisi bile güçleniyordur ama Zoro için bu öyle belirsiz değil.

1- Kinemon'un ateş kesme tekniğini bir anda bu arc kaptı.
2- Enma aldı bunun üzerine eğitim yaptı ve eğitim öncesinde buna alıştığı sıra daha güçlü olacağını söyledi. Eğitimin sonunda Hitetsu elindeki Wano sayesinde hızlıca alıştığını söylüyor.
3- Çatıda kontrollü bir şekilde Yonkou'ya karşı savaştı. Kral hakisini açtı. Enma kullanımında tecrübesi daha arttı. En sonunda iradesini zorlayacak bir duruma girdi ve çatıdan aslında her anlamda güçlenerek yaralı bir şekilde indi.

Şimdi çatıdan aldıklarının nimetini yiyor daha da yiyecek. Kara kılıç açıp yenerse hele bir de sadece Enma da olursa bu kara kılıç olayı daha da inkar edeceğiniz bir şey kalmayacak.
Şurayı bir aç bakem. Neden sadece enmanın kararması bir problem?
 
Sanji'nin Zoro ile konuşması ne kadar güzelse şu kısım da o kadar dandik.

Sanji: "Luffy, nasıl bir beni tercih ederdin?
Düşman bir kadına el kaldıramayan işe yaramaz eski ben...
Ya da herkese istediğin gibi zarar verebilen soğukkanlı bir "Bilim Savaşçısı"!!
Hangisi olurdu? “Korsanlar Kralı” olman için hangisi daha faydalı...?”


Bu nedir ya, muhtemelen Zoro'ya da böyle saçma sapan bir konuşma çizecek. Rezil ettin seriyi.
Sen nasıl istersen paşam. Vur de vuralım öl de ölelim mod. Kendi iradeleri olan koskoca adamları köpek etmiş ahlaksız herif. Asıl köpek sensin Oda.
 
@Montana geçen yazmadın ama Kid’i çok takdir ettim akıllı adammış ileriyi bile düşünüyor.Çakal Law :D öğrenecek bütün yeteneklerini yazıyor çaktırmadan kağıda ama bizimki söylemiyor. :) Sırlarımı açık etmem yarın kk olmaya dövüşürsek ne olacak hesabında.
 
Kaido'yu alınca rakip olur. :sapkali:


CP güçsüz değil kesinlikle. Bunlar Dragon ve Teach'in olduğu ortamda performans sergilemiş bir oluşum. Adadakiler gerçek CP ise normal şartlar altında Brook tutamaz Robin'i.
Evet Bende bunu savunmuştum bir ara. Teach'e karşı savaşmış grup bu Cp0. Orada ne yaşanmıştır bilemeyiz ama eğer savaştıkları gerçekten doğruysa bu adamların baya güçlü çıkması gerekiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık