Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhanet edebileceklerin listesi her sayı artıyor.Bundan önceki sayıda X Drake için böyle bir imaj çizilmişti şimdide Kid için böyle bir imaj çiziliyor.

Herhalde Oda gerçektende Luffy'leri zor bir durumda bırakıp Robin'i gerçektende CP-0 ya kaçırtacak.Veya bizimkilerin CP-0 ile savaşamayacak bir duruma getirtip Wano'yu hükümete verecek.

Yani çok hoşuma gitmedi bu senaryo.Sanki karakterlerin özüyle oynamaya başladı gibi Oda.Kid ve X-Drake normalde böyle birşey yapmazdı.

Ama bizimkileri illa hükümete yendirtecek ya alın size senaryo diyor bu Oda.

Tatmin olmadım bu senaryodan.
Ben hala luffy’nin kaçırılacağını düşünüyorum. Kimse de durduramayacak.
 
Ben hala luffy’nin kaçırılacağını düşünüyorum. Kimse de durduramayacak.
Bu dediğini bende iki sayıdır düşünmeye başladım.Peki neden bu şekilde düşünmeye başladım?

Bana göre Ace'in MF'da idam edilmek istenmesinin 2 sebebi var.Birincisi hükümetin korsanlardan üstün olduğunu halka gösterebilmek ikincisi de Beyazsakal korsanlarını bitirebilmek.

Şimdi Luffy'nin kaçırılması hem hükümetin gücünü birkez daha halka gösterebilmesinin imkanını veriyor.Hem de Devrim Ordusu'nun Beyazsakallar gibi tuzağa çekebilme imkanını sağlıyor.

Ki X-Drake ve Kid'in ihanet olasılıklarının yükseltilmesi ve Luffy'nin Kaido savaşında çok büyük yaralar alacak olup savaşamayacak olması bu tezi benim açımdan yükseliyor.

Yani bana göre de Luffy adadan kaçırılma ihtimali Robin'den yüksek.

Ancak CP-0 asıl görevini unutup Luffy'e odaklanır mı?Yani Robin'i kaçıramamayı göze alabilirler mi?Bence hayır hükümet bir görev verdiyse bunu yapmak zorundalar.Birde belki Shanks Goroseiler ile Luffy'e birşey tapmayın konusunda anlaşmıştır.Bu ihtimallerden dolayı Luffy kaçırılmayada bilir.

Bekleyip göreceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık