Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlamlıktan kasıt kaptanlarına sadakat herhalde. Yoksa Bepo :hoo:


Gerçi Sabaody'de Rayleigh, " bayılmadığınıza göre güçlü insanlar olmalısınız." demişti. Bepo'dan daha hiçbir şey görmedik. Çok beklentimde yokta Ray'in güçlü demesinin altını dolduracak kadar olsa kafi. sjhsjh
Büyük ihtimalle en öne çıkan liderlerin sağ kolunu koydu. Benim düşüncem o. Kid, Law ve Luffy yeni jenerasyonun öncüleri olacak, diğerleri de eski kodomanlar zaten. Arc sonu Big Mom ve Kaido gider yerini bizim üçlü alır. Ama mesela Bege de işleneli çok olmadı onun sağ kolu koymamış Vito'yu.
 
Bepo maskot değildir seni kınıyorum.Law'un en güvendiği adama maskot dendiğini de gördük sonunda.Kaptanı zaman atlaması sonrası iş yapmışsa devrimciler gibi gösterilirdi.Demek imparatorların himayesine girmişler yada Mihawk'a dendiği gibi korkaklıktan adanın birine kapanmış takılıyorlar. :D
Aynen aynen hiç maskot olur mu? O yüzden Chopper gibi 500 beli ödül koymuşlar üstüne. Hatta kapakta ki gibi Zoro'nun yanına koymuşlar ki onun kadar güçlü demek istemişler değil mi? Lan MW Koffyciliğine alıştık da şunları yapma bari. :D

La Devrimciler gösterildi, Sabo geldi Dressrosa ve Mariejois'e falan. Burada 2 yıllık zaman atlaması sonrası gösterilen karakterler ve bizim Hasır Şapka ittifakı durumunda ki karakterleri koymuşlar. Yani arc'lık kapaklar bunlar. Bak eskilerden de şöyle şeyler var.

Artık mangada ki konseptler üzerinden boş tartışmalar yaratıyorsun ya helal olsun. :D

Bir de diyor ki ''İmparator himayesine girmişler ya da korkudan adada saklanıyorlar'' :hhh:
La şunu derken az insan utanır. Bahsettiği kişi ''Crocodile'' olduğunu anlar yüzün kızarır diyecem ama sanmam. La bu adam seride ki en korkusuz adamlardan olabilir.
Tek başına herkese düşman olduğu Marineford savaşına gelmiş, bulaşmadığı 1 organizasyon kalmamış Amiraller, Shichiler, WB korsanları falan sonra oradan çıkmış NW'ye girmiş 2 yıldır takılmış, gördük ki mekanında oturuyor bir şeyler kovalıyor. Shichiliği alınan kişilerin peşine Amiraller'in gönderildiği bizzat biliniyor. Bu adama hiç bir şey olmamış. Dof ''WB ile mi ortak oluyorsun?'' dediğin de ''Kimseyle ortak olduğum yok'' diyen biri imparator'un himayesine girecek he? Senin Koffy fanlığından gözün dönmüş. Sen herkesi Koffy gibi ''Kaido'' adını duyunca altına işeyen, Law'ın dediklerini şaka sanıp ''Şaka yapmayı kes'' diyen, ''Kaido'' adını duyunca rengi solan Koffy zannediyorsun heralde. Tsuru bile bu Koffy'e ''Uslu çocuk ol'' deyince oturuyor yaptığı her şeyi bırakıyor bu Koffy sen gelmişsin Croc'a laf mı atıyorsun? :D

WB'ye dalan, Akainu'yu bölen, tek başına idam platformunun önüne gelip Ace'i krutarıp Sengokunun yüzüne hükümete sallayan adam imparator'un himayesine girecek?
Bunu senin gibi Dofcudan başkası dese şaşırırdım ama sen olunca şaşıramıyorum... :D
 
Yine doğmamış çocuklara don biçilmiş.
Oda'nın sonuçlandırdığı vs'lerin bile tartışmalı olduğu bir seride; bazıları sonuçlanmamış, bazılarıysa hiç başlamamış olan vs'ler üzerinden kıyaslar yapılmış sayfalarca. Oda çıkıp, şu şundan güçlüdür, bu 2. kaptandır ve bu da köyün delisidir demediği sürece gerisi laf-ü güzaf.
 
Her şeyi motamot söylemesine gerek yok zaten belliydi bu ayrım Zoro için.
Neden gerek yok ? Tüm bu sağ kollar tanıtılırken çat diye söylenen sağ kol, yardımcı kaptan gibi sıfatlar Zoro için bugüne dek kimse tarafından söylenmemişti.

Kanat dedirtmeyecekti Robin'e o zaman. Bir kuşun yada uçağın kanatı mükemmel bir simetriye sahiptir. O simetri artık bozuldu, bu saatten sonra yine kanat lafını açmasın bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık