Neden peki sol kol da o işi yaparmış dedin.Kaido'yu az tuttu ya yukarda o yaptığını dedim.
Neden peki sol kol da o işi yaparmış dedin.Kaido'yu az tuttu ya yukarda o yaptığını dedim.
Her şeyi motamot söylemesine gerek yok zaten belliydi bu ayrım Zoro için.Oda serisine tekrar ihanet etti sadece. Alıştık bunlara.İlk defa belirtiyor bu durumu net bir şekilde, ne kapak olması ya ?
Kapak resminde sağ kolların resmini yapmış Yamato'yu koymamış ondan ötürü şakasına yazdım ciddi bir şey değil.Neden peki sol kol da o işi yaparmış dedin.
Olay ne?Tayfada sağ kol ayrımı yok diyenlere fena kapak oldu bu bölüm.
Bepo maskot değildir seni kınıyorum.Law'un en güvendiği adama maskot dendiğini de gördük sonunda.Kaptanı zaman atlaması sonrası iş yapmışsa devrimciler gibi gösterilirdi.Demek imparatorların himayesine girmişler yada Mihawk'a dendiği gibi korkaklıktan adanın birine kapanmış takılıyorlar.Adamı gördük mü zaman atlama sonrası? Konumu belli mi? Gösterilen karakterlerin hepsi 2 yıl sonrası gösterilen karakterler. Bepo vb. olmasının sebebi de ittifak da olması. Yoksa herkes biliyor ki Bepo maskotvari bir karakter. Ödülü bile Chopper gibi verilmiş zaten.
Boş boş çıkarım yapmakta üzerine yok.
Sağ kolları çizmiş Oda kapakta.Olay ne?
Her sağ kol değil, sağlam sağ kolları.Sağ kolları çizmiş Oda kapakta.
Herkes*Zaten yıktılar koca imparatorluktan geriye ne kaldı ama insanlar aşık olmuş cellatlarına ben ne diyem herkez aradığını bulur.