Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada magellan vs garp demişsin, Garp temassız kral haki ile vurabiliyordur büyük ihtimalle. Rahat alır onu zehire temas etmeden @İtachi_27
 
Cracker'ın Luffy'i zorlama sebebi meyvesi ben de onun söylüyorum zaten. O zırhlar olmasa Luffy'den tek yiyecek adam, her karşılaşmanın avantajı var dezavantajı var. Cracker Law'ı Luffy kadar zorlamayabilir çünkü Law içten hasar veriyor, kuklayı kırmasına gerek mi var? Ki o kuklaları Room ile de saf dışı bırakır. Şimdi Law, Luffy'den güçlü mü oldu?
:respect: İşte bende onu diyorum, meyve yetenekleri serinin güç dengesini altüst ediyor. Law bir Shambles açıp kılıcını bir savursa bisküvilerin hepsi ikiye bölünür.

Fakat Cracker o kadar da boş değil normal formuyla da Luffy ile kapışıyor.


Umarım yediği bu dayak sonrası daha fazla güçlenmek için bol bol antrenman yapar da kendisini son savaşta ön saflarda görürüz.
 
Şuanki spoilerla diyebileceğim tek şey baya boş ve kötü bölüm bir de ara var pek çekilmez. Da siteyi saldığımdan beri çıkan bölümü farketmediğin bile oldu.. Geçen haftaki asıl bomba bölümü kaçırdım. 2 İmparator düşecek dedik o kadar :a: Big Mom, Kid ve Law için kendi ömründen götürüyor var mı daha ötesi.. Neyse bu bölüm çok içi dolu olmasada Kin'emon olayı gibi rezil bir olay yok en azından.

Sanji'nin Zoro'ya eski benden geriye bir şey kalmazsa beni öldür isteği de çok hoşuma gitti.
 
Sanji Zoro'ya beni öldür demiş ama bakalım aklını yitirdiğinde Zoro'yu şimdi ki gibi görecek mi ? Belki de kanka olurlar.:bilmem:

Düşünsene Zoro, Sanji'ye kılıç öğretiyormuş.Beraber en güzel yemekleri yiyip , alkole düşüp sonra kızlara sarkıyorlarmış :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık