Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba herkesin beklediği Amiral Ryokugyu mu geliyor? Akainu, Wano'ya gitmeyeceğiz dedi ama Ryokugyu'yu Mary Geoise'de ilk gördük belki hükümete yakın birisidir ve Akainu'yu dinlemeyip direk CP0 ile Wano'ya gelmiştir. Çünkü daha öncede Akainu'nun sözünü dinlemediği oldu. Bu şahsen benim ağzımı açık bırakır.
 
31. bölüme sağlam bir olay yakışır zaten
(1) Ne alaka? (2) Zoro o acıların az birazını aldığında yerleri öpüyordu bayılıyordu neredeyse, sonrasında tüm acı havuzuna komple atlıyor fakat ayakta kalabiliyor o arada zaman yolculuğu yapıp dayanıklılık mı kastı Zoro hani burada şansının yaver gitmesi falanı da konuşmuyoruz hani Luffy'nin karşısına brulee çıkarılıyor yazar tarafından gene şansı yaver gitti falan filan burada direk ama direk yazar ben öldürmedim kardeşim adamı demiş mi demiş sana soruyorum tekrardan 1 sayfa önce o acı havuzundan 1 adamla ile yerleri öpüp bayılacak adam acı havuzunun tamamına gerçekten dayanıklılığı ile dayandığını mı düşünüyorsun? Aynı şeyden bile bahsetmiyoruz ki burada manga da kıyas yapabileceğimiz hem de çok çok sonrası değil 1 sayfa sonrasına kıyas yapabileceğimiz örnek var.
Ya birader kusura bakmayın da siz seriyi okumuyosunuz. Sizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz karakterler var, siz sadece bunları okuyosunuz. Sevdiğinizi övmek sevmediğinizi yermek, işte sizin amacınız bu, seriyi okumak değil. Eskiden böyle değildi, bu zihniyet henüz türememişti. Eskiden gene acıdan yerde kıvranan Zoro kuma'nın saldırısına kafa atıp "hiçbir şey olmadı" dediğinde "işte buı plot" demezdi kimse. Senin bakış açına göre o sahnenin karakterin dayanıklılığıyla alakalı olmaması lazım ama öyle. Senin dediğin olayın olması için bir karaktere hiç alakası olmayan bir olay yaşatılması lazım. Meselaa Usopp gidip o yonko saldırısını tanklasa ona plot diyebilirsin çünkü Usopp karakterinin tasarımında böyle ögeler yok. Ama gelipte Zoro için bunu diyemezsin çünkü Zoro karakterinin tasarımı 1030 bölümdür böyle. Seriye girerken haftalarca çarmağa gerilmiş ama hala taş gibi ayakta olarak sunulan bir karakter taaaaaaa serinin en başında. Şimdi gelip bu adama "DAYANIKLILIKLA ALAKALI BİR OLAYDA" plot aldı dayanıklı değil felan diyorsunuz ya, kusura bakma da acayip boş yapıyorsunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık