Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri 5 yaşından beri meyvesine sahip ,Law'ın ise en fazla 13,14 yıldır elinde meyvesi.Uyanış tecrübeleri arasında fark olacak tabii ki.Ki ope ope zaten hali hazırda oldukça enerji tüketen bir meyve olarak geçiyor.Saldırıların rakibe her türlü zarar verdiği,inanılmaz hax olan bir meyvenin de nerfü bu işte.
 
Katakuri'nin meyve uyanışı benzeri bir güç Luffy'yi uçurur.

Bu arada Law'ın dediği şeyi düşünürsek meyve uyanışı bayağı bir haki tüketiyor. Katakuri 12 saat boyunca sağlam haki tüketmiş. Resmen yeni nesil Yonkou'larından biri olmak için gösterildi bize yeteneği.
Haki değil de enerji demişler. Bunların meyveyle kaybettikleri enerji de var. Çatıda zeus’u tutan kutu bozulduğunda law “kidd’in tekniğinin enerjisi tükenmiş olmalı” demişti mesela. Cracker sürekli bisküvileri sıfırdan yaratarak yorulmuştu. Crocodile bi anda her yeri kurutunca yoruldu. Logialar da sürekli ada boyutu saldırılar atsa muhtemelen yorulurlar. Yoksa ace sürekli entei atardı. Bu karakterler haki kullanıcısı olmasa da yorulur. Harcanan şeyin haki olduğunu sanmam normal nasıl kaslarını kullandıkça yoruluyorsan meyven de yoruyordur.

Gear 4 için de sadece haki söylenmemişti. “Hem çok haki yiyor hem de vücudumu çok yoruyor” demişti luffy.
 
Son düzenleme:
Yalnız kanjuronun meyvesi çok iyi. Adam ateş çiziyor logia gibi ateşi var. Yıldırım çizse yıldırım çakacak. Bomba çiziyor patlatıyor. Kuş çiziyor uçuyor. Ne çizse gerçekleşiyor muazzam gerçekten. Ve öyle kolay kolay da yok olmuyorlar güçlüler. Odeni kestiler gene yok olmadı. Patlattı kendi manyak. Bir de yetmedi denjiro ile kılıç tokuşturdu. Acaba kanjuro mu kontrol ediyordu kılıç dövüşünü.
 
Yorumun alnı olsa da öpsem

Öp Red’ciğim… ben öpüp attım yorumu zaten… sende öp sksksksks
Yav yine dayanamadın gelip Zoro övmüşsün xD OP'u salla gitsin sen niye yazmıyorsun hiç...
Zoro zayıf noktam biliyorsun… çok gelesim yok artık ya. Artık bir daha ki yorumum da… Zoro, Kaido’nun kelleyi alınca olur herhalde skksksks
Burası hariç katılıyorum :hhh:
Eyv reyiz… sksmmsms
Doğruları nasıl gün yüzüne çıkardıysam Bushido bile damlamış. Sen hep geleceksen böyle daha çok söyleyim :D
Sadece sana değil yav. Genel yazdım. Çok konuşuldu bu konu. Nokta koyayım dedim sksmsms
 
Kaido ve Big Mom gösteriş meraklısı. Eğer deneyleri başarılı olsa biliyor olurduk bunu.
Gereksiz dram dememim sebebi şu: 100 küsur bölümdür Wano'luların dramını okuyoruz. Kötü demiyorum ama durum bu. Eğer olay Ushimaru'ya dönerse direkt olarak Zoro da dahil olacak. İçinde Zoro'nun olduğu ve Ushimaru'nun üzerinde deney yapıldığı bir hikaye yazarsa Oda, ne Wano'nun kapılarını umursar genel okuyucu ne de Oden'in yiğitliğini. Bu hikaye arc'a katkı sağlamaktan çok zarar verir gibime geliyor. Ayrıca devlerden hiçbiri Ushimaru'ya benzemiyor. Diğer 2 samuraya benziyorlar.
Ben en sağdakini benzetmiştim Ushimaru'ya aslında az da olsa. Zarar verebilir tabii ama düşünmesi bile efsane bir hikaye olur diye heyacanlandırdı. Belki de ben fazla gaza geldim :D Hem başarılı değil de diğerlerinden iyi durumda olmalarını kastetmiştim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık