Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin birleşip bölümü gömdüğü nadir anlardan biri bu herhalde. Sadece bir bölümle saçmalık rekoru nasıl kırılabilir ki? Sabah Kid ve Law'un tutarsız uyanışlarına sitem ettim, Kanjuro'dan ise söz etmeye tenezzül etmedim. Fakat Kin'emon olayını saatlerdir hala idrak edemedim, denecek bir şey yok buna. Vallahi yok.

Şu an görünene göre serinin en ama en kötü bölümüdür bu. Bölüm çıktığında özel bir ''Daha kötüsü gelmedi'' seçeneği konsa uygun olur.

Bi' de arkadaşlar daha fazla haklı yorum yazmayın ya, beğenmekten yoruldum. Sinirden gülme tutuyo.
 
Kinemon olayı One Piece için bile fazla absürt ve saçma. Yani Pell veya diğer karakterler gibi açıklanmadan geri getirilse bile daha az rahatsız edici olurdu. Anlamıyorum gülmemizi mi bekliyor bunlara. Bu arada Law ve Kid'in meyvelerini Luffy'nin aksine çoktan uyandırmış olmaları ilginç geldi en azından Haki konusunda öne geçen Luffy ile dengelenmiş oldular birazcık.
Valla emin olma o kadar büyük ihtimalle luffyde 2y arada rayleighin olmadığı son6 ayda hem uyanış hemde gear5 falan bulmuş diye gösterir bu herif.
 
Her şeyi hasır oğlan yaptı demek doğru değil. Doffy bile kabul ediyor aldığı hasarları ki Luffy bile söylüyor yaptı yapacağını diye. Sen kalkıp Doffy için hiç Law'dan hasar almadı diyemezsin. Aldı.
Hakkı var özel bir saldırısı vardı shocklu bir şeydi sanırım seriyi detaylı takip etmiyorum ama onun haricinde pek bir espirisini göremedim lawun.He güçlü mü güçlü ama yancı olduğu gerçeğini değiştirmez
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık