Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaido'nun sapladığı kılıç Kinemon'un ameliyatlı yerine gelmiş.


"Bizim adada çok var bu şerbetten" diyebilir, yonko egosudur diyebilir.

Diyecek bir şey bulamıyorum. Aha buldum! FAYDASIZ !!! Kadına demir çelik attın fayda gördün, şimdi de mıknatısa çevirdin demir çelik kendisi çarpıyor kadına. Ne için ? Hasar mı verecek ? PEH !
Sarmadı bu iş.
 
Şunu anlamadım, eğer dese ki Kaido yaptı ama öldüremedi bundan daha mı kötü olacaktı :bilmem:

@sensey
%100 yapışmış Kinemon vs Kanjuro vs Ayna Dünyasındaki Kizaru ?
Adamın en mantıklı açıklaması bu ve bunun daha inandırıcı olduğunu düşünmüş. :hhh: Bölüm çıkınca daha net anlaşılır ama şimdilik tüm bölüm leş atıyor.
Oda'nın etrafında her dediğine evet diyen adamlar var büyük ihtimal bu yüzden kalemi zayıfladı.
 
Bu ikili daha önce bireysel olarak ölümün kıyasına geldiği günler gördü.O zaman nerdeydi meyve uyanışları.Şuan uyandırsalar daha mantıklı gelirdi.Saçma.
Ope Ope'nin uyanışına hakim olman gerekiyor yoksa ölümcül olabiliyormuş. Sulong gibi sanırım. Sulong'u kontrol edemediğinde ölüyorsun. Belki üzerinde ustalaşmayı denemiştir. Belki Zou'da uyandırdı. Belki Wano'da Luffy'i beklerken :bilmem: Bu belkilerin cevabı gelir mi sanmam sjhsjh :D
 
Mangadan konuşurken animeden sahne gösterilmesinden hoşlanmıyorum. Ayrıca ana karakterin Law'dan daha üzücü şaheserlere dönüştürüldüğü panellerde var. Kin'emon ne kadar kötü durumuma düştü öldü mü? Doffy, Vergo'nun ölümünden sonra neden Law'ı yakaladığı ilk fırsatta öldürmedi o zaman? Ope Ope'yi hem de o çok sevdiği Vergo'nun intikamını alırdı. Demek Luffy hariç tüm novalar dayak yiyip esir düşmüş. Bana bu novaların kimlerden dayak yiyip, nerede esir düştüğünü yazar mısın? Luffy hariç hepsinin bu duruma düşmesi çok garip. Demek içlerinden biri bile dayak yemeden, esir düşmeden duramıyor. Sahi Luffy hiç dayak yemedi mi? Hiç esir düşmedi mi?

Law eğer bizimkilere düşman olsaydı, sonunun nasıl olacağını az çok kestirebilirsin.
Bak bu cümlede haklısın. Bunu kimse inkar edemez. İsterse Tanrı'nın Tanrısı gelsin Luffy'nin yeneceğini hepimiz biliyoruz.

Senaryo dedin ya artık op evreninin içinde değiliz. Yani yine op konuşsakda bunun senaryo olduğu gerçek. Senaryo öyle ya da böyle bir şekilde işliyor. Sana göre Law poşet olabilir ama bana göre en büyük çöp Luffy'dir. Sana göre senaryonun şu kısımları güzeldir, bana göre bu kısımları güzeldir. Buradan sonrası renkler ve zevkler meselesine giriyor.
Anime sahnesi ne alaka? Attığım sahne mangada da aynen yaşandı. Doflamingo en başta Law'a gücünü kendi isteğiyle kullandırmaya çalışıyordu, bu yüzden öldürmedi. Luffy ve ekibi olmasa Doflamingo'nun elinden kurtulamayacaktı ve sonunun nasıl olacağını biliyoruz. Novalar'a gelecek olursak, Kid ve Killer, Kaido'dan dayak yediler. Kid tutsak edildi, Killer'ın beyni yıkandı. İkisi de Luffy sayesinde kurtuldular. Apoo zaten direkt saf değiştirmiş, Kaido'ya yanlamasa neler olacağı bariz. Hawkins kartlardan dayak yiyeceğini görmüş, dayak yemeden saf değiştirmiş. Urouge bir şekilde Snack'i yenmiş, sonra da Cracker'dan dayak yemiş ve bir şekilde kaçmayı başarmış. Bonney, Teach'ten dayak yiyip, Sakazuki'nin eline düşmüş, nasıl kurtulduğunu halen bilmiyoruz. Drake'i saymıyorum, görevi gereği Kaido'ya katıldı.

Luffy bu serinin ana karakteri, elbette bu gibi durumlara düşecek ve bir şekilde kurtulacak. Fakat Law ve diğer Novalar yan karakterler, yan karakter olmanın verdiği unvanı taşıyarak yancılık yapacaklar, onların olayı bu. Luffy'nin düştüğü durum ile diğerlerini kıyaslayamazsın. Çünkü hepsinin kaderini Luffy değiştiriyor, kendileri değil.
 
Ope Ope'nin uyanışına hakim olman gerekiyor yoksa ölümcül olabiliyormuş. Sulong gibi sanırım. Sulong'u kontrol edemediğinde ölüyorsun. Belki üzerinde ustalaşmayı denemiştir. Belki Zou'da uyandırdı. Belki Wano'da Luffy'i beklerken :bilmem: Bu belkilerin cevabı gelir mi sanmam sjhsjh :D
Zou'da uyandırdı ama çatıda kullanmadı.2 yonko karşısında neden gerek duysun değil mi ? :hhh: Ya bırakın bu işleri sen bile şaşırdın.
 
Kid'e verdiği uyanış gücü bu abi dandikliğe bakar mısın?
Bence yeterince iyi işlenirse mükemmel bir özellik Kidd denizci olaydı tüm yonkoular paket olurdu. Sonuçta metallerden kurtulamayacak karşıdaki kişi. Rakip için ciddi handikap. Logialar ve Teach hariç kimse bu güçten kaçamaz sonuçta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık